L’avaluació és fora de la timoneria normal? Sembla massa feina? Us pregunteu per què alguns programes busquen l'acreditació per als seus tutors parells? Si alguna d’aquestes és familiar, us animem a sintonitzar el dilluns 14 de setembre, quan Jennifer Daniel, Marilee Brooks-Gillies i Shareen Grogan proporcionen exemples detallats del que fan als seus centres d’escriptura. Marqueu el calendari per a la vostra zona horària i uniu-vos a nosaltres.

11:XNUMX Pacífic
12 PM Muntanya
1:XNUMX Central

2:XNUMX h Est

Tots els membres de l’IWCA s’hi poden unir, així que no dubteu a convidar els vostres amics. Aquesta és una sessió d'anar i venir; si només podeu assistir a part del seminari web, encara us convidem a unir-vos a nosaltres. El seminari web es realitzarà mitjançant Zoom. Si us plau, poseu-vos en contacte amb Molly Rentscher, coordinadora del programa de mentors de l’IWCA, per obtenir l’enllaç Zoom: mrentscher@pacific.edu