• Data: 30 de setembre, de 1:30 a 2:30 h EST
  • Presentadors: Lauren Fitzgerald i Shareen Grogan

Sèrie de seminaris web del programa IWCA Mentor Match

Descripció:

Tots sabem que són moments difícils per als centres d’escriptura i per a la gent en general. Però també hem d’avançar. Com ho fem? Començarem per investigar sobre l’agraïment i després explicarem històries sobre els recursos (de vegades molt limitats) i els recursos que hem de construir. Els participants parlaran a les sales de descans durant la segona meitat de l’hora. El nostre objectiu és donar esperança i construir comunitat.

Tots els membres de l’IWCA s’hi poden unir, així que no dubteu a convidar els vostres amics. Aquesta és una sessió d'anar i venir; si només podeu assistir a part del seminari web, encara us convidem a acompanyar-nos.

Poseu-vos en contacte amb Molly Rentscher (mrentscher@pacific.edu) per obtenir informació addicional.