ARTICLES NOMINATS O CAPÍTOLS DE LLIBRE

Babcock, Rebecca Day, Aliethia Dean, Victoria Hinesly i Aileen Taft. "Avaluació del model de síntesi de tutoria en tot l'espectre educatiu". Papers Stellenbosch en lingüística Plus, vol. 57, 2019, pàgines 57-77.

Carpenter, Russell, Scott Whiddon i Courtnie Morin. "Comprendre què signifiquen les certificacions per als centres d'escriptura: analitzar un programa pilot a través d'una organització regional". Com ensenyem als tutors d’escriptura: una col·lecció editada digitalment per WLN. Eds. Karen Johnson i Ted Roggenbuck, 2019.

Cheatle, Joseph J. i David M. Sheridan. "Composició multimodal: més enllà del text". WLN: una beca del Journal of Writing Center, vol. 44, núm. 1-2, 2019, pàgines 3-11.

Devet, Bonnie. "Establir el paper educatiu del centre d'escriptura a l'Acadèmia fent èmfasi en el desenvolupament de tutors entre iguals" SDC: Journal of Multiliteracy and Innovation Juliol (3r trimestre / estiu) 2019, pàgines 28-45.

Eckstein, Grant. "Directivitat al centre: expectatives i experiències de L1, L2 i generació 1.5." El diari del centre d'escriptura, vol. 37, núm. 2, 2019, pàgines 61-92.

Fladd, Nadine, Clare Bermingham i Nicole Westlund Stewart. "Avaluar l'eficàcia dels models de lliurament del camp d'arrencada de dissertació". El diari del centre d'escriptura, vol. 37, núm. 2, 2019, pàgines 195-226.

Giaimo, Genie N. i Samantha J. Turner. "Notes de sessió com a eina de professionalització per al personal del centre d'escriptura: realització d'anàlisis del discurs per determinar l'eficàcia de la formació i el creixement del tutor". Journal of Writing Research, vol. 11, núm. 1, 2019, pàgines 131-162.

Giaimo, Genie. "On xoquen la teoria i la pràctica: donar suport a la investigació del centre d'escriptura dirigit per estudiants en col·legis de dos anys". Ensenyant anglès a la universitat de dos anys, vol. 46, núm. 4, 2019, pàgines 297-316.

Latta, Mark. "No es pot solucionar ningú: enfrontar el nostre amor històric amb el pensament de dèficit". WLN: una beca del Journal of Writing Center, vol. 44, núm. 3-4, 2019, pàgines 17-25.

Lockett, Alexandria. "Per què l'anomeno gueto acadèmic: un examen crític de la carrera, el lloc i els centres d'escriptura". Praxis: A Writing Center Journal, vol. 16, núm. 2, 2019, pàgines 20-33.


LLIBRES NOMINATS O PROJECTES MAJORS

Greenfield, Laura. Centre d’escriptura radical Praxis: Un paradigma per a la implicació política ètica. University Press de Colorado, 2019.

Johnson, Karen Gabrielle i Ted Roggenbuck, eds. Com ensenyem als tutors d’escriptura: una col·lecció editada digitalment per WLN, 2019

LaFrance, Michelle. Etnografia institucional: teoria de la pràctica per a investigadors d’estudis d’escriptura. University Press de Colorado, 2019.

Lawrence, Susan i Terry Myers Zawacki. Reescriptura del centre: enfocaments per donar suport als estudiants de postgrau del centre d’escriptura. University Press de Colorado, 2019.