Er vurdering uden for dit normale styrehus? Ser det ud som alt for meget arbejde? Spekulerer du på, hvorfor nogle programmer søger akkreditering for deres peer-tutorer? Hvis nogen af ​​disse er velkendte, opfordrer vi dig til at indstille mandag den 14. september, når Jennifer Daniel, Marilee Brooks-Gillies og Shareen Grogan giver detaljerede eksempler på, hvad de gør i deres skrivecentre. Marker din kalender for din tidszone, og kom med!

11 Stillehavet
12 PM Bjerg
1 Central

2 Øst

Alle IWCA-medlemmer er velkomne til at deltage, så du er velkommen til at invitere dine venner. Dette er en come and go-session; hvis du kun kan deltage i en del af webinaret, er du stadig velkommen til at deltage i os. Webinaret finder sted ved Zoom. Kontakt Molly Rentscher, IWCA Mentor Match Program Co-koordinator for Zoom-linket: mrentscher@pacific.edu