Onko arviointi normaalin ohjaushytin ulkopuolella? Näyttääkö siltä, ​​että se on aivan liian paljon työtä? Mietitkö, miksi jotkut ohjelmat hakevat akkreditointia vertaisohjaajilleen? Jos jokin näistä on tuttu, suosittelemme virittämään maanantaina 14. syyskuuta, jolloin Jennifer Daniel, Marilee Brooks-Gillies ja Shareen Grogan tarjoavat yksityiskohtaisia ​​esimerkkejä siitä, mitä he tekevät kirjoituskeskuksissaan. Merkitse kalenterisi aikavyöhykkeellesi ja liity mukaan!

11 Tyynenmeren alue
12 PM Vuori
1 Keski

2:XNUMX itäinen

Kaikki IWCA: n jäsenet ovat tervetulleita liittymään, joten voit kutsua ystäviäsi. Tämä on tule ja mene -istunto; jos voit osallistua vain osaan webinaaria, olet silti tervetullut liittymään meihin. Verkkoseminaarin järjestää Zoom. Ota yhteyttä ZW-linkkiin Molly Rentscheriin, IWCA: n Mentor Match -ohjelman koordinaattoriin: mrentscher@pacific.edu