• Treffi: 30. syyskuuta klo 1–30 EST
  • Esiintyjät: Lauren Fitzgerald ja Shareen Grogan

IWCA Mentor Match -ohjelman verkkoseminaarisarja

Kuvaus:

Me kaikki tiedämme, että nämä ovat vaikeita aikoja kirjoituskeskuksille ja ihmisille yleensä. Mutta meidän on myös siirryttävä eteenpäin. Kuinka voimme tehdä sen? Aloitamme kiitollisuuden tutkimuksella ja sitten kerromme tarinoita (joskus hyvin rajallisista) resursseista ja varoista, joihin meidän on rakennettava. Osallistujat puhuvat puhkeamishuoneissa tunnin jälkipuoliskolla. Tavoitteenamme on antaa toivoa ja rakentaa yhteisöä.

Kaikki IWCA: n jäsenet ovat tervetulleita liittymään, joten voit kutsua ystäviäsi. Tämä on tule ja mene -istunto; jos voit osallistua vain osaan webinaaria, olet silti tervetullut liittymään meihin.

Ota yhteyttä Molly Rentscheriin (mrentscher@pacific.edu) lisätietoja.