Sugeng rawuh ing Asosiasi Pusat Penulisan Internasional!

Asosiasi Pusat Penulisan Internasional, a Dewan Guru Bahasa Inggris Nasional afiliasi, didegaké ing taun 1983. IWCA nyengkuyung pangembangan direktur pusat tulis, tutor, lan staf kanthi menehi sponsor acara, publikasi, lan kegiyatan profesional liyane; kanthi nyengkuyung beasiswa sing gegandhengan karo bidang sing gegandhengan karo pusat; lan nyedhiyakake forum internasional kanggo masalah pusat nulis.

Yen sampeyan kerja ing pusat nulis utawa sinau ing pusat nulis, muga-muga sampeyan gabung karo IWCA. Keanggotaan tarif terjangkau, lan anggota layak ndhaptar dhuwit, gabung karo pencocokan mentor, pilih nominasi kanggo Penghargaan, daftarkan acara, lawati ing papan IWCA, lan kirim menyang IWCA Papan proyek.

IWCA dipimpin dening Papan IWCA lan duwe pitulas klompok afiliasi. Yen sampeyan anyar ing pusat beasiswa nulis lan makarya, coba bukak ing Sumber daya kaca.

WCJ Sambutan Tim Editorial Anyar

Tanggal 9 April 2021, Harry Denny (Universitas Purdue), Anna Sicari (Universitas Negeri Oklahoma), lan Romeo Garcia (Universitas Utah) setuju dadi tim editorial anyar kanggo Writing Center Journal. Kita ngarep-arep bisa ndeleng sesanti sing diluncurake ing kaca jurnal unggulan kita.