Apa penilaian ing njaba omah roda normal sampeyan? Kayane akeh banget gaweyan? Apa sampeyan kepengin ngerti kenapa sawetara program njaluk akreditasi kanggo tuture? Yen ana sing wis ngerti, kita ngajak sampeyan nyetel ing dina Senin, 14 September nalika Jennifer Daniel, Marilee Brooks-Gillies, lan Shareen Grogan menehi conto rinci babagan sing ditindakake ing pusat nulis. Tandhani tanggalan kanggo zona wektu banjur gabung karo kita!

11 AM Pasifik
12 PM Gunung
1 PM Pusat

2 PM Wétan

Kabeh anggota IWCA olèh gabung, dadi luwih becik ngundang kanca sampeyan. Iki minangka sesi go and go; yen sampeyan mung bisa melu bagean saka webinar, sampeyan isih kepareng gabung karo kita. Webinar bakal ditindakake dening Zoom. Hubungi Molly Rentscher, Koordinator Program Cocokake Mentor IWCA, kanggo tautan Zoom: mrentscher@pacific.edu