[Kapethik saka artikel lengkap dening Nicolette Hylan-King]

Ing pungkasan Desember, Jon Olson bakal nyimpulake karir 23 taun dadi juara tutor peer ing nulis ing Penn State. Minangka profesor panulis ing Departemen Bahasa Inggris lan sarjana ing papan dununge kanggo nulis lan komunikasi ing Penn State Learning, Olson wis menehi bimbingan tutor peer kanggo nulis lan nggawe teori lan praktik sing nuntun pusat nulis Pennsylvania State.

Kontribusi Olson ing bidang administrasi program nulis lan bimbingan peer ing nulis wis diakoni kanthi sawetara janjian lan penghargaan bergengsi. Dheweke dadi presiden Asosiasi Pusat Penulisan Internasional saka taun 2003-05. Dheweke nampa Penghargaan Ron Maxwell NCPTW kanggo Kepemimpinan Distinguished ing Promosi Praktik Pembelajaran Kolaborasi Tutor Peer ing Writing (2008) lan Muriel Harris International Service Center, International Writing Center Association (2020).