KANGGO Maca

Waosan kanggo Kehakiman Rasial

Pustaka Annotated saka IWCA SIG ing Antiracism Activism (2014)

Jurnal Pusat Nulis

Beasiswa Pusat Penulisan liyane, Riset, Pustaka

  • Menang Penghargaan IWCA Artikel lan Buku
  • Buku bibliografi buku Pusat Tulis sing terus dianyari
  • The Proyek Penelitian Pusat Nulis, sing asale saka Universitas Louisville ing taun 2000 lan dipindhah menyang Universitas Arkansas Little Rock sawetara taun mengko, ngupayakake nyathet sejarah pusat nulis ing Amerika Serikat lan internasional. Proyek kalebu sejarah lisan para profesional pusat nulis sing berpengaruh, arsip bahan-bahan sing ana gandhengane karo pusat nulis, lan survei pathokan informasi sing ana gandhengane lan ngarahake ing pusat nulis. kene. Hubungi Allison Holland kanggo informasi babagan WCRP utawa Harry Denny babagan Survei WCRP.
 

NGHUBUNGI ONLINE

  • WCENTER Listserv: WCENTER minangka milis kanggo para profesional Pusat Nulis ing saindenging jagad. Kanggo langganan WCENTER, hubungi Elizabeth Bowen elizabeth.bowen@ttu.edu. Kanggo ndeleng arsip, sampeyan bisa mbukak http://lyris.ttu.edu/read/?forum=wcenter. Yen sampeyan pengin ngirim pesen menyang dhaptar, cukup alamat email sampeyan: wcenter@lyris.ttu.edu. Elinga: WCENTER dudu organisasi resmi IWCA. IWCA ora moderat utawa ngontrol server sing dununge.
  • SSWC Dhaptar: SSWC minangka milis kanggo sekunder direktur pusat nulis sekolah. Kanggo langganan SSWC-L kirim email menyang LISTSERV@LISTS.PSU.EDU karo “Langganan SSWC-L jenengmu ” ing awak pesen.

Kanggo nyambung menyang ACARA