Logo konferensi taunan IWCA 2022, kanthi gambar grafis cilik saka moutain.

IWCA 2022: Un-CFP

Oktober 26-29, 2022

Priksa Program Konferensi kene

 


 

Minangka anggota IWCA nuduhake pengalaman ing pusat ing ndonya lan ing macem-macem jinis institusi, kita tambah eling yen praktisi pusat nulis kudu luwih langsung melu pitakonan babagan macem-macem jinis karya pusat nulis, pengawasan, spasi, tenaga kerja manungsa, riset, lan basa sing kita gunakake kanggo nemtokake laku kita lan hubungan kita uga laku dhewe.

 

Unduh Whova our
app konferensi menyang telpon utawa tablet.

Entuk Whova Saiki


Biaya registrasi:

Profesional -$ 350
Mahasiswa (sarjana lan lulusan)-$ 250
Non-anggota - $400

Registration

Minangka Oktober 1, 2022, Watesan kanggo ngetik Kanada bakal mungkasi.

 


Penginapan Reserved

Reservasi penginapan ing Pusat Tembok Sheraton Vancouver ngendi bank kamar wis dilindhungi undhang-undhang ing tingkat luar biasa $ 209.00 CAD (kira-kira $ 167.00 USD). Neng kene hlo guide kanggo Vancouver.

 


Draf jadwal konferensi 

Rebo sore: registrasi
Kamis, 27 Oktober: 9 - 5:45 Sesi 
                 6:00 Resepsi
ana, 28. Oktober: 9 - 5:45 Sesi
                 6:00 Rapat Afiliasi
Setu, 29 Oktober: 9 - 1:15 Sesi
                  12:30 IWCA Board Luncheon

Tema konferensi

Tinimbang ngetutake rute tradisional kanggo menehi tema konferensi taunan, kita ngusulake Un-CFP, sing ngajak anggota kanggo nampilake masalah lan dialog ing tengah pusate, kanthi gampang dikategorikake kaya ing ngisor iki:

  • Pengawasan Tenaga Kerja lan Institusi
  • Basa, Literasi, lan Keadilan Linguistik
  • Pedagogi lan Latihan
  • Sajarah
  • Riset lan Metode Panliten
  • Teori
  • Politik, Daya, lan Hubungan
  • Kerangka Anti-opresif sing ndhukung resistensi rasisme, kolonialisme, linguisisme, kemampuan, homofobia, transfobia, xenophobia, lan Islamofobia 

 


Informasi COVID

Minangka Oktober 1, 2022, Watesan kanggo ngetik Kanada bakal mungkasi.

Kita terus ngawasi kahanan COVID lan pengaruhe ing lelungan lan kumpul pribadi, lan kita bakal ngandhani owah-owahan ing rencana yen perlu. 

  • Protokol COVID19: Pamrentah Kanada wis ngilangi syarat vaksinasi kanggo wong sing lelungan saka njaba negara. Ing hotel konferensi, tamu sing ora divaksinasi disaranake nganggo topeng.

Pitakonan? Hubungi Shareen Grogan, Ketua Konferensi IWCA 2022,

shareen.grogan @ umontana.edu


Rencana kanggo Taun Ngarep?

Konferensi Tahunan: Pusat Nulis minangka Multi-Verse

  • Tanggal: 11/12-14 Oktober
  • Lokasi: Baltimore, MD (Hyatt Regency Baltimore Inner Harbour)
  • Co-Chairs: Holly Ryan lan Mairin Barney