SI Header Virtual, 13-17 Juni 2022

Institut Musim Panas IWCA taun iki bisa diringkes ing patang tembung: virtual, global, fleksibel, lan bisa diakses. Gabung karo Institut Panas virtual kaping pindho 13-17 Juni 2022! SI kanthi tradisional minangka wektu kanggo wong-wong sing nyingkiri tanggung jawab saben dina lan ngumpul minangka kelompok, lan nalika sampeyan bisa nyingkiri perkara-perkara biasa, klompok taun iki bakal entuk kesempatan kanggo meh nyambung karo profesional pusat nulis ing ndonya. Kanggo versi cetak, klik ing Deskripsi SI 2022. Kaya ing taun-taun kepungkur, para peserta bisa ngandelake pengalaman kanggo nyakup campuran sing akeh:

  • pelatihan
  • Wektu proyek independen
  • Bimbingan siji-siji lan kelompok cilik
  • Nyambung karo anggota kelompok
  • Kelompok kapentingan khusus
  • Kegiatan liyane sing nyenengake

Jadwal Saben dina dening Zona Wektu

Yen sampeyan pengin informasi luwih lengkap babagan sing wis direncanakake para penganjur lan pimpinan sesi, waca jadwal sing menehi itinerary saben dina saben jam. Kanggo penak, wis disesuaikan karo 4 zona wektu sing beda. Yen sampeyan ora kasedhiya ing kene, hubungi pihak sing ngatur, sing bakal menehi sampeyan spesifikasi lokasi sampeyan.

Wektu Wétan

Wektu Tengah

Wektu Gunung

Wektu Pasifik

Kabeh lokakarya bakal dianakake liwat platform live streaming interaktif lan pangembangan profesional lan materi liyane bakal kasedhiya kanthi asinkron.  Amarga biaya sing luwih murah kanggo hosting SI, registrasi mung $400 (biasane, registrasi $900). Mung 40 registrasi sing bakal ditampa. Kita bakal miwiti dhaptar tunggu sawise registrasi kaping 40.   

Privasi mbalekaken: Pengembalian dana lengkap bakal kasedhiya nganti 30 dina sadurunge acara kasebut (13 Mei), lan setengah pengembalian dana bakal kasedhiya nganti 15 dina sadurunge acara kasebut (29 Mei). Ora bakal mbayar dhuwit maneh sawise titik kasebut.

Mangga email Joseph Cheatle ing jcheatle@iastate.edu lan / utawa Genie Giaimo ing ggiaimo@middlebury.edu karo pitakon. 

Yen sampeyan pengin ndhaftar lan sampeyan durung dadi anggota, mlebu akun anggota IWCA ing https://iwcamembers.org/, Banjur pilih 2022 Summer Institute.

Co-kursi:

gambar Joseph CheatleJoseph Cheatle (dheweke) minangka Direktur Pusat Penulisan lan Media ing Iowa State University ing Ames, Iowa. Dheweke sadurunge dadi Direktur Associate ing Pusat Penulisan ing Michigan State University lan wis kerja minangka konsultan profesional ing Case Western Reserve University lan konsultan mahasiswa pascasarjana ing Universitas Miami. Proyek riset saiki fokus ing dokumentasi lan penilaian ing pusat nulis; utamane, dheweke kepengin ningkatake efektifitas praktik dokumentasi saiki supaya bisa ngomong kanthi luwih efektif lan kanggo pamirsa sing luwih akeh. Dheweke dadi bagian saka tim riset sing ndeleng dokumentasi pusat nulis sing nampa Penghargaan Riset Luar Biasa Asosiasi Pusat Penulisan Internasional. Dheweke wis diterbitake ing laku, WLN, Lan Jurnal Penulisan Analitik, Kairos, The Jurnal Pusat Nulis, Lan Jurnal Pengembangan Mahasiswa Minangka administrator, dheweke kepengin weruh carane nyedhiyakake kesempatan pangembangan profesional kanggo staf lan konsultan ing wangun riset, presentasi, lan publikasi. Dheweke uga kepengin weruh carane pusat nulis nyedhiyakake dhukungan holistik kanggo siswa liwat kolaborasi karo mitra kampus lan rekomendasi sumber daya. Dheweke sadurunge dadi Perwakilan At-Large ing Dewan IWCA, mantan anggota Dewan Asosiasi Pusat Penulisan Pusat Timur, lan mantan ketua ketua IWCA Collaborative @ 4Cs. Dheweke uga dadi ketua Co-ketua Summer Institute 2021 karo Kelsey Hixson-Bowles. Dheweke sadurunge sekolah ing Summer Institute ing 2015 sing dianakake ing East Lansing, Michigan. Gambar saka Genie GGenie Nicole Giaimo (SI Co-Chair, dheweke) minangka Asisten Profesor lan Direktur Pusat Penulisan ing Middlebury College ing Vermont. Panliten saiki nggunakake model kuantitatif lan kualitatif kanggo mangsuli sawetara pitakonan babagan prilaku lan praktik ing lan sekitar pusat nulis, kayata sikap tutor marang kesehatan lan praktik perawatan diri, keterlibatan tutor karo dokumentasi pusat nulis, lan persepsi siswa babagan pusat nulis. . Saiki adhedhasar ing Vermont, Genie seneng nglangi ing banyu mbukak, hiking, lan nyengkuyung praktik kerja sing adil ing papan kerja pendidikan sing luwih dhuwur.   Dheweke wis diterbitake in laku, Jurnal Riset Penulisan, Jurnal Penulisan Analitik, Pengajaran Basa Inggris ing Sekolah Menengah Kalih Taun, Riset ing Pendidikan Literasi Online, Kairos, Liwat Disiplin, Jurnal Retorika Multimodal, lan ing sawetara koleksi sing diowahi (Utah State University Press, Parlor Press). Buku pisanane yaiku koleksi sing wis diowahi Kesejahteraan lan Perawatan ing Karya Pusat Penulisan, proyek digital akses mbukak. Bukune saiki, Ora sehat: Nggoleki Kesejahteraan ing Pusat Nulis Neoliberal lan Luwih kontrak karo Utah State UP. 

Pimpinan Institut Musim Panas:

Jasmine Kar Tang (dheweke) kasengsem kanggo njelajah kaya apa persimpangan feminisme Wanita Warna lan Studi Pusat Penulisan ing konsultasi nulis, praktik pengawas, fasilitasi kelompok, lan tugas administrasi. Putri saka imigran saka Hong Kong lan Thailand, dheweke wis mikir babagan kekhususan sosiohistoris babagan kepiye kekuwatan rasial ditindakake ing badan Asia ing pusat nulis AS. Jasmine kerja ing Universitas Minnesota-Kutha Kembar minangka Co-Direktur Pusat Penulisan lan Proyek Penulisan Minnesota lan minangka anggota Fakultas Pascasarjana Afiliasi ing Studi Literasi lan Rhetorical. Jasmine uga ngetrapake latihan dheweke kanggo peran minangka dramaturg Seni Aniccha, kolaborasi seni pertunjukan eksperimen ing Kutha Kembar.   Eric Camarillo (dheweke/dheweke) minangka Direktur Learning Commons ing Harrisburg Area Community College ing ngendi dheweke ngawasi tes, perpustakaan, dhukungan pangguna, lan layanan tutor kanggo luwih saka 17,000 siswa ing limang kampus. Agenda riset dheweke saiki fokus ing pusat nulis lan praktik paling apik ing ruang kasebut, antirasisme sing ditrapake kanggo praktik pusat nulis, lan kepiye praktik kasebut ngganti modalitas online sing ora sinkron lan sinkron. Dheweke wis diterbitake ing The Peer Review, Praxis: Jurnal Pusat Penulisan, Lan Jurnal Program Dhukungan Akademik. Dheweke wis nampilake riset ing pirang-pirang konferensi kalebu Asosiasi Pusat Penulisan Internasional, Asosiasi Pusat Penulisan Mid-Atlantik, lan Konferensi Komposisi lan Komunikasi Perguruan Tinggi. Dheweke saiki dadi Presiden Konferensi Nasional Peer Tutoring ing Nulis lan Editor Review Buku kanggo Jurnal Pusat Penulisan. Dheweke uga dadi calon doktor ing Texas Tech University. Rachel Azima (dheweke) lagi ing sepuluh taun ngarahake pusat nulis. Saiki, dheweke dadi Direktur Pusat Penulisan lan Profesor Madya Praktek ing Universitas Nebraska-Lincoln. Rachel minangka Ketua Emeritus Dewan Eksekutif Asosiasi Pusat Penulisan Midwest lan wakil MWCA kanggo IWCA. Kapentingan riset lan pamulangan utamane yaiku sosial, utamane ras, keadilan ing pusat nulis. Karya Rachel wis bubar muncul ing Jurnal Pusat Nulis lan bakal teka ing loro ing WCJlan laku. Proyek riset kolaborasi saiki karo Kelsey Hixson-Bowles lan Neil Simpkins wis didhukung dening IWCA Research Grant lan fokus ing pengalaman para pamimpin warna ing pusat nulis. Dheweke uga kolaborasi karo Jasmine Kar Tang, Katie Levin, lan Meredith Steck ing CFP kanggo koleksi sing diowahi babagan pengawasan pusat nulis. Gambar VioletaVioleta Molina-Natera (dheweke) ngemu Ph.D. ing Pendidikan, MA ing Linguistik lan Spanyol, lan minangka Speech Therapist. Molina-Natera minangka Profesor Madya, pangadeg lan direktur Pusat Penulisan Javeriano, lan anggota Grup Riset Komunikasi lan Basa ing Pontificia Universidad Javeriana Cali (Kolombia). Dheweke dadi pangadeg lan mantan presiden Jaringan Pusat Penulisan lan Program RLCPE Amerika Latin, anggota dewan: Asosiasi Pusat Penulisan Internasional IWCA, sing makili Amerika Latin, Asosiasi Studi Penulisan Amerika Latin ing Pendidikan Tinggi lan Konteks Profesional ALES, lan Transnasional. Konsorsium Riset Penulisan. Molina-Natera uga editor kanggo teks ing Spanyol kanggo bagean Amerika Latin saka International Exchange ing sinau nulis WAC Clearinghouse, uga penulis artikel lan bab buku bab pusat nulis lan program nulis.  

Past Summer Institutes

Peta pantai sing kalebu kepemimpinan, penilaian, kemitraan, lan perencanaan strategis.