Gabung karo kita 14-18 Februari!

Klik kene kanggo jadwal prayaan minggu lengkap

 

Minggu Pusat Penulisan Internasional 2022

 

 

 

Minggu Pusat Nulis Internasional minangka kesempatan kanggo wong sing kerja ing pusat nulis kanggo ngrayakake nulis lan nyebarake kesadaran babagan peran penting sing ditindakake dening pusat nulis ing sekolah, kampus, lan ing komunitas sing luwih gedhe.

_____

SEJARAH

Asosiasi Pusat Penulisan Internasional, kanggo nanggepi telpon saka anggota, nggawe "Minggu Pusat Penulisan Internasional" ing 2006. Panitia anggota kalebu Pam Childers, Michele Eodice, Clint Gardner (Ketua), Gayla Keesee, Mary Arnold Schwartz, lan Katherine Theriault. Minggu iki dijadwal saben taun watara dina Valentine. IWCA ngarep-arep yen acara taunan iki bakal dirayakake ing pusat-pusat nulis ing saindenging jagad.

IWCW 2021

IWCA ngrayakake pusat nulis sajrone minggu 8 Februari 2021.
Kanggo ndeleng apa sing ditindakake lan ndeleng peta interaktif pusat nulis ing ndonya, deleng Minggu IWC 2021.