Asosiasi Pusat Penulisan Internasional, a Dewan Guru Bahasa Inggris Nasional afiliasi sing didegake ing taun 1983, nyengkuyung pangembangan direktur pusat tulis, tutor, lan staf kanthi menehi sponsor rapat, publikasi, lan kegiatan profesional liyane; kanthi nyengkuyung beasiswa sing ana gandhengane karo bidang sing gegandhengan karo pusat; lan nyedhiyakake forum internasional kanggo masalah pusat nulis.