CALL kanggo NOMINASI: Penghargaan Artikel Luar Biasa IWCA 2022

 Nominasi bakal ditindakake tanggal 1 Juni 2022.

Penghargaan Artikel Luar Biasa IWCA diwenehake saben taun lan ngakoni karya penting ing bidang studi pusat nulis. Anggota komunitas Writing Center diundang kanggo nyalonake artikel utawa bab buku kanggo Penghargaan Artikel Luar Biasa IWCA.

Artikel sing dicalonake kudu diterbitake ing taun tanggalan sadurunge (2021). Karya siji-karang lan kolaboratif, dening sarjana ing sembarang tahap karir akademis, diterbitake ing print utawa ing wangun digital, layak kanggo penghargaan. Self-nominasi ora ditampa, lan saben nominator mung bisa ngirim siji nominasi; jurnal bisa milih mung siji publikasi saka jurnal dhewe kanggo nominasi saben siklus penghargaan. 

Kabeh nominasi kudu diajukake liwat iki formulir Google. Nominasi kalebu layang utawa statement ora luwih saka 400 tembung sing njlentrehake kepiye karya sing dicalonake cocog karo kritéria penghargaan ing ngisor iki lan salinan digital artikel sing dicalonake. Kabeh artikel bakal dievaluasi nggunakake kritéria sing padha.

Artikel kudu:

  • Nggawe kontribusi sing signifikan kanggo beasiswa lan riset babagan pusat nulis.
  • Ngatasi siji utawa luwih masalah jangka panjang kanggo administrator pusat teori, teori, lan praktisi pusat.
  • Dhiskusi teori, laku, kawicaksanan, utawa pengalaman sing nyumbang kanggo pangerten sugih saka karya tengah nulis.
  • Tampilake kepekaan karo konteks sing ana ing endi pusat nulis ana lan operasi.
  • Nggambarake kualitas tulisan sing apik lan migunani.
  • Dadi wakil kuat beasiswa lan riset ing pusat nulis.

Kita nyengkuyung para sarjana lan praktisi pusat nulis ing kabeh tingkat kanggo nyalonake karya sing wis ana pengaruhe. Pemenang bakal diumumake ing Konferensi IWCA 2022 ing Vancouver. Pitakonan babagan proses penghargaan utawa nominasi (lan nominasi saka wong-wong sing ora bisa ngakses formulir Google) kudu dikirim menyang Co-Chairs IWCA Awards Leigh Elion (lelion@emory.edu) lan Rachel Azima (razima2@unl.edu). 

 Nominasi bakal ditindakake tanggal 1 Juni 2022.

_____

Penerima

2021: Maureen McBride lan Molly Rentscher. "Penting Niat: Tinjauan Mentoring kanggo Profesional Pusat Penulisan." Praxis: Jurnal Pusat Nulis, 17.3 (2020): 74-85.

2020: Alexandria Lockett, "Napa Aku Sebut Ghetto Akademik: Ujian Kritik Balapan, Papan, lan Pusat Tulis," Praxis: Jurnal Pusat Nulis 16.2 (2019).

2019: Melody Denny, "Ruang Revisi Tulisan Lisan: Ngenali Fitur Wacana Anyar lan Umum saka Konsultasi Pusat Menulis," Jurnal Pusat Nulis 37.1 (2018): 35-66. Nyithak

2018: Sue Mendelsohn, "'Ngunggahake Neraka': Instruksi Melek ing Jim Crow Amerika," English College 80.1, 35-62. Nyithak

2017: Lori Salem, "Keputusan… Keputusan: Sapa sing milih nggunakake Pusat Nulis?" Jurnal Pusat Nulis 35.2 (2016): 141-171. Nyithak

2016: Rebecca Nowacek lan Bradley Hughes, "Konsep Ambang ing Pusat Nulis: Perancah Pengembangan Keahlian Tutor" ing Jeneng Apa sing Kita Ngerteni: Teori, Praktek lan Model, Adler-Kastner & Wardle (eds). Utah State UP, 2015. Print.

2015: John Nordlof, "Vygotsky, Perancah, lan Dhapukan Teori ing Karya Pusat Nulis," Jurnal Pusat Nulis 34.1 (2014): 45-64.

2014: Anne Ellen Geller lan Harry Denny, "Saka Ladybugs, Status Kurang, lan Nggawe Proyek: Profesional Pusat Menulis sing Navigasi Karir," Jurnal Pusat Nulis 33.1 (2013): 96-129. Nyithak

2013: Dana Driscoll lan Sherry Wynn Perdue, "Teori, Lore, lan Liyane: Analisis Riset RAD ing Jurnal Writing Center, 1980-2009," Jurnal Pusat Nulis 32.1 (2012): 11-39. Nyithak

2012: Rebecca Day Babcock, "Tutorial Pusat Nulis sing Ditafsirake karo Siswa Pekak Tingkat Kampus," Linguistik ing Pendhidhikan 22.2 (2011): 95-117. Nyithak

2011: Bradley Hughes, Paula Gillespie, Lan Harvey Kail, "Apa sing Dikatutake: Temuan saka Proyek Penelitian Alumni Tutor Per Tulisan," Jurnal Pusat Nulis 30.2 (2010): 12-46. Nyithak

2010: Isabelle Thompson, "Perancah ing Pusat Nulis: Mikroanalisis Metode Tutor Verbal lan Nonverbal Tutor sing Pengalaman," Komunikasi Ditulis 26.4 (2009): 417-53. Nyithak

2009: Elizabeth H. Bouquet lan Neal Lerner, "Pertimbangan maneh: Sawise 'Gagasan Pusat Nulis,'" English College 71.2 (2008): 170-89. Nyithak

2008: Rene Brown, Brian Fallon, Jessica Lott, Elizabeth Matius, Lan Elizabeth Minthi, "Nggawe Tunitin: Tutor sing Nggawe Perubahan," Jurnal Pusat Nulis 27.1 (2007): 7-28. Nyithak

Michael Mattison, "Wong sing Ngawasi Aku: Refleksi lan Panguwasa ing Pusat Nulis," Jurnal Pusat Nulis 27.1 (2007): 29-51. Nyithak

2007: Jo Ann Griffin, Daniel Keller, Iswari P. Pandey, Anne-Marie Pedersen, Lan Carolyn Skinner, "Praktek Lokal, Konsekuensi Nasional: Survei lan (Re) Mbangun Identitas Pusat Nulis," Jurnal Pusat Nulis 26.2 (2006): 3-21. Nyithak

Bonnie Dewe, Susan Orr, Margo Blythman, Lan Uskup Celia, "Ngintip ing Kolam: Peran Siswa Ngembangake Panulisan Siswa Liyane ing AS lan Inggris." Mulang Nulis Akademik ing Pendidikan Tinggi Inggris: Teori, Praktek lan Model, ed. Lisa Ganobcsik-Williams. Houndmills, Inggris; New York: Palgrave MacMillan, 2006. Print.

2006: Anne Ellen Geller, "Tandha-Tock, Sabanjure: Nggoleki Wektu Epochal ing Pusat Nulis," Jurnal Pusat Nulis 25.1 (2005): 5-24. Nyithak

2005: Margaret Weaver, "Censor Apa sing Ditututake 'Busana Tutor': Hak / Tulisan Amandemen Pertama ing Ruang Tutorial," Jurnal Pusat Nulis 24.2 (2004): 19-36. Nyithak

2004: Neal Lerner, "Penilaian Pusat Nulis: Nggoleki 'Bukti' Efektivitas Kita. Ing Pemberton & Kinkead. Nyithak

2003: Sharon Thomas, Julie Bevins, Lan Mary Ann Crawford, "Proyek Portofolio: Nuduhake Kisah Kita." Ing Gillespie, Gill-am, Brown, lan Tetep. Nyithak

2002: Valerie Balester lan James C. McDonald, "Tampilan Status lan Kahanan Kerja: Hubungan Antarane Program Tulis lan Direktur Pusat Nulis." WPA: Jurnal Dewan Administrator Program Nulis 24.3 (2001): 59-82. Nyithak

2001: Neal Lerner, "Pengakuan saka Direktur Pusat Penulisan Pertama." Jurnal Pusat Nulis 21.1 (2000): 29- 48. Print.

2000: Elizabeth H. Boquet, "'Rahasia Kecil Kita': Sejarah Pusat Menulis, Pendaftaran Sadurunge Dibukak." Komposisi lan Komunikasi College 50.3 (1999): 463-82. Nyithak

1999: Neal Lerner, "Bantalan Bor, Mesin Pengajaran, Teks Diprogram: Asal-Usul Teknologi Instruksional ing Pusat Nulis." Ing Hobson. Nyithak

1998: Nancy Maloney Grimm, "Peran Pengaturan Pusat Nulis: Ngrampungake Syarat lan Keluwesan Lugu." Jurnal Pusat Nulis 17.1 (1996): 5-30. Nyithak

1997: Peter Carino, "Pengakuan Terbuka lan Pembangunan Sejarah Pusat Nulis: Crita saka telung Model." Jurnal Pusat Nulis 17.1 (1996): 30-49. Nyithak

1996: Peter Carino, "Teori Pusat Tulis: Tugas sing Ora Enak." Dialog: Jurnal kanggo Spesialis Komposisi 2.1 (1995): 23-37. Nyithak

1995: Christina Murphy, "Pusat Nulis lan Teori Konstruksi Sosial." Ing Mullin & Wallace. Nyithak

1994: Michael Pemberton, "Etika Pusat Nulis." Kolom khusus ing Nulis Buletin Lab 17.5, 17.7-10, 18.2, 18.4-7 (1993-94). Nyithak

1993: Anne Dipardo, "'Bisik-bisik Bakal Muncul': Pelajaran saka Fannie." Jurnal Pusat Nulis 12.2 (1992): 125-45. Nyithak

Meg Woolbright, "Politik Tutoring: Feminisme ing Patriarki." Jurnal Pusat Nulis 13.1 (1993): 16-31. Nyithak

1992: Alice Gillam, "Ekologi Pusat Nulis: Perspektif Bakhtinia." Jurnal Pusat Nulis 11.2 (1991): 3-13. Nyithak

Muriel Harris, "Solusi lan Trade-off ing Administrasi Pusat Nulis." Jurnal Pusat Nulis 12.1 (1991): 63-80. Nyithak

1991: Les Runciman, "Nemtokake awake dhewe: Apa Pancene Kita Pengin Nggunakake Tembung 'Tutor'?" Jurnal Pusat Nulis 11.1 (1990): 27-35. Nyithak

1990: Richard Behm, "Masalah Etika ing Tutoring Peer: Pertahanan Pembelajaran Kolaboratif." Jurnal Pusat Nulis 9.2 (1987): 3-15. Nyithak

1989: Lisa Ede, "Nulis minangka Proses Sosial: Yayasan Teori kanggo Pusat Nulis." Jurnal Pusat Nulis 9.2 (1989): 3-15. Nyithak

1988: John Trimbur, "Tuturan Peer: Kontradiksi ing Sarat?" Jurnal Pusat Nulis 7.2 (1987): 21-29. Nyithak

1987: Edward Lotto, "Subjek Panulis Kadhangkala Fiksi." Jurnal Pusat Nulis 5.2 lan 6.1 (1985): 15- 21. Print.

1985: Stephen M. Lor, "Gagasan Pusat Nulis." English College 46.5 (1984): 433-46.