Penghargaan Artikel Luar Biasa IWCA diwenehake saben taun lan ngakoni karya penting ing bidang studi pusat nulis. Anggota komunitas Writing Center diundang kanggo nyalonake artikel utawa bab buku kanggo Penghargaan Artikel Luar Biasa IWCA.

Artikel sing dinominasi kudu diterbitake ing taun tanggalan sadurunge. Karya siji-karang lan karya-karya kolaboratif, dening para sarjana ing sembarang tahap karir akademik, sing diterbitake ing cetakan utawa ing wangun digital, layak kanggo penghargaan. Self-nominasi ora ditampa, lan saben nominator mung bisa ngirim siji nominasi; jurnal bisa milih mung siji publikasi saka jurnal dhewe kanggo nominasi saben siklus penghargaan. 

 Nominasi kalebu layang utawa statement ora luwih saka 400 tembung sing njlentrehake kepiye karya sing dicalonake cocog karo kritéria penghargaan ing ngisor iki lan salinan digital artikel sing dicalonake. Kabeh artikel bakal dievaluasi nggunakake kritéria sing padha.

Artikel kudu:

  • Nggawe kontribusi sing signifikan kanggo beasiswa lan riset babagan pusat nulis.
  • Ngatasi siji utawa luwih masalah jangka panjang kanggo administrator pusat teori, teori, lan praktisi pusat.
  • Dhiskusi teori, laku, kawicaksanan, utawa pengalaman sing nyumbang kanggo pangerten sugih saka karya tengah nulis.
  • Tampilake kepekaan karo konteks sing ana ing endi pusat nulis ana lan operasi.
  • Nggambarake kualitas tulisan sing apik lan migunani.
  • Dadi wakil kuat beasiswa lan riset ing pusat nulis.

Kita nyengkuyung para sarjana lan praktisi pusat nulis ing kabeh tingkat kanggo nyalonake karya sing wis ana pengaruhe.