CALL kanggo NOMINASI: Penghargaan Buku Luar Biasa IWCA 2022

Nominasi bakal ditindakake tanggal 1 Juni 2022. 

Penghargaan Buku Luar Biasa IWCA diwenehake saben taun. Anggota komunitas pusat nulis diundang kanggo nyalonake buku utawa karya utama sing melu nulis teori pusat, praktik, riset, lan sejarah kanggo Penghargaan Buku Luar Biasa IWCA.

Buku utawa karya utama sing dicalonke kudu diterbitake sajrone taun tanggalan sadurunge (2021). Karya siji-karang lan karya-karya kolaboratif, dening para sarjana ing sembarang tahap karir akademik, sing diterbitake ing cetakan utawa ing wangun digital, layak kanggo penghargaan. Nominasi dhewe ora ditampa, lan saben nominator mung bisa ngirim siji nominasi. 

Kabeh nominasi kudu diajukake liwat iki formulir Google. Nominasi kalebu surat utawa pernyataan ora luwih saka 400 tembung sing njlentrehake kepiye karya sing dicalonake cocog karo kritéria penghargaan ing ngisor iki. (Kabeh kiriman bakal dievaluasi kanthi kritéria sing padha.)

Buku utawa karya utama kudu

  • Nggawe kontribusi sing signifikan kanggo beasiswa utawa riset babagan pusat nulis.
  • Ngatasi siji utawa luwih masalah jangka panjang kanggo administrator pusat teori, teori, lan praktisi pusat.
  • Dhiskusi teori, laku, kawicaksanan, utawa pengalaman sing nyumbang kanggo pangerten sugih saka karya tengah nulis.
  • Tampilake kepekaan karo konteks sing ana ing endi pusat nulis ana lan operasi.
  • Nggambarake kualitas tulisan sing apik lan migunani.
  • Dadi wakil kuat beasiswa lan riset ing pusat nulis.

Pemenang bakal diumumake ing Konferensi IWCA 2022 ing Vancouver. Pitakonan babagan proses penghargaan utawa nominasi (utawa nominasi saka sing ora bisa ngakses formulir Google) kudu dikirim menyang Co-Chairs IWCA Awards, Leigh Elion (lelion@emory.edu) lan Rachel Azima (razima2@unl.edu). 

Nominasi bakal ditindakake tanggal 1 Juni 2022. 

_____

Penerima

2021: Shannon Madden, Michele Eodice, Kirsten T. Edwards, Lan Alexandria Lockett, editors. Sinau saka Pengalaman Urip Penulis Siswa Pascasarjana. Universitas Negeri Utah Press, 2020.

2020: Laura Greenfield, Praxis Pusat Nulis Radikal: Paradigma kanggo Keterlibatan Politik Etis. Universitas Negeri Utah Press, 2019.

2019: Jo Mackiewicz, Wicara Pusat Nulis Suwe Suwe: Sinau Metode Campuran. Rout2018, XNUMX. Print.

Harry C. Denny, Robert Mundy, Liliana M. Naydan, Richard Sévère, lan Anna Sicari (Penyunting), Metu ing Pusat: Kontroversi Umum lan Perjuangan Pribadi. Logan: UP State Utah, Print.

2018: R. Mark Hall, Babagan Teks Karya Pusat Nulis Logan: UP State Utah, 2017. Print.

2017: Nikki Caswell, Rebecca Jackson, Lan Jackie Grutsch McKinney. Urip Direksi Pusat Nulis. Logan: UP State Utah, Print.

Jackie Grutsch McKinney. Strategi kanggo Riset Pusat Nulis. Parlor Press, 2016.

2016: Tiffany Rousculp. Retorika Ngurmati. NCTE Press, SWR Series. 2015.

2014: Jackie Grutsch McKinney. Visi Periferal kanggo Pusat Nulis. Logan: UP State Utah, 2013. Print.

2012: Laura Greenfield lan Karen Rowan (Penyunting). Pusat Nulis lan Rasisme Anyar: Telpon kanggo Dialog lan Owahi Berkelanjutan. Logan: UP State Utah, Print.

2010: Neal Lerner. Gagasan Laboratorium Nulis. Carbondale: South Illinois UP, 2009. Print.

2009: Kevin Dvorak lan Shanti Bruce (Penyunting). Pendekatan Kreatif kanggo Pakaryan Writing Center. Cresskill: Hampton, 2008. Print.

2008: William J. Macauley, Jr., Lan Nicholas Mauriello (Penyunting). Tembung Marginal, Pakaryan Marginal?: Memulang Akademi ing Pusat Kerja Menulis. Cresskill: Hampton, 2007. Print.

2007: Richard Kent. Pandhuan Nggawe Pusat Nulis Siswa: Kelas 6-12. New York: Peter Lang, 2006. Print.

2006: Candace Spigelman lan Laurie Grobman (Penyunting). Ing Lokasi: Teori lan Praktek ing Piwulangan Nulis Kelas Berbasis. Logan: UP State Utah, Print.

2005: Shanti Bruce lan Ben Rafoth (Penyunting). Panulis ESL: Pandhuan kanggo Tutor Pusat Nulis. Portsmouth, NH: Heineman / Boynton-Cook, 2004. Print.

2004: Michael A. Pemberton lan Joyce Kinkead (Penyunting). Pusat Bakal Digawe: Perspektif Kritik babagan Beasiswa Pusat Nulis. Logan: UP State Utah, 2003. Print.

2003: Paula Gillespie, Alice Gillam, Lady Falls Brown, lan Byron Tetep (Penyunting). Riset Pusat Nulis: Ngluwihi Konversi. Mahwah, NJ: Erlbaum, 2002. Print.

2002: Jane Nelson lan Kathy Evertz (Penyunting). Politik Pusat Nulis. Portsmouth, NH: Heineman / BoyntonCook, 2001. Print.

2001: Cindy Johanek. Nggawe Panliten: Paradigma Kontekstualis kanggo Retorika lan Komposisi. Logan: UP State Utah, 2000. Print.

2000: Nancy Maloney Grimm. Tujuan sing Apik: Pusat Nulis Bisa kanggo Postmodern Times. Portsmouth, NH: Heineman / Boynton-Cook, 1999. Print.

1999: Eric Hobson (Penyunting). Wiring Pusat Tulis. Logan: UP State Utah, 1998. Print.

1997: Christina Murphy, Joe Law, Lan Steve Sherwood (Penyunting). Pusat Nulis: Pustaka Anotasi. Westport, CT: Greenwood, 1996. Print.

1996: Joe Law & Christina Murphy, eds., Karangan Landmark ing Pusat Nulis. Davis, CA: Hermagoras, 1995. Print.

1995: Joan A. Mullin lan Ray Wallace (Penyunting). Persimpangan: Praktik Teori ing Pusat Nulis. Urbana, IL: NCTE, 1994. Print.

1991: Jeanne Simpson lan Ray Wallace (Penyunting). Pusat Nulis: Pitunjuk Anyar. New York: Garland, 1991. Print.

1990: Pamela B. Farrell. Pusat Nulis Sekolah Menengah: Nggawe lan njaga siji. Urbana, IL: NCTE, 1989. Print.

1989: Jeanette Harris lan Joyce Kinkead (Penyunting). Komputer, Komputer, Komputer Jurnal Pusat Writing Writing khusus 10.1 (1987). Nyithak

1988: Muriel Harris. Pengajaran Siji-Siji: Konferensi Nulis. Urbana, IL: NCTE, 1986. Print.

1987: Irene Lurkis Clark. Nulis ing Pusat: Mulang ing Setelan Pusat Tulis. Dubuque, IA: Kendall / Hunt, 1985. Print.

1985: Donald A. McAndrew lan Thomas J. Reigstad. Tutor Latihan kanggo Konferensi Nulis. Urbana, IL: NCTE, 1984. Print.