deadline

Saben taun tanggal 15 April.

maksud

Asosiasi Pusat Penulisan Internasional (IWCA) ngiyatake komunitas pusat nulis liwat kabeh kegiyatan. Organisasi kasebut nawakake IWCA Dissertation Research Grant kanggo ndhukung siswa doktoral nalika nggarap disertasi sing gegandhengan karo pusat. Hibah iki dimaksudake kanggo dana biaya sing ditanggung dening anggota siswa doktoral sing ngupayakake ngrampungake disertasi lan gelar doktor. Dana kasebut bisa digunakake kanggo biaya urip; pasokan, bahan, lan piranti lunak; lelungan menyang situs riset, saiki riset, utawa kanggo rawuh ing konferensi utawa institusi sing ana gandhengane karo profesi kasebut; lan tujuan liyane sing ora katut ing kene nanging ndhukung siswa pascasarjana. Siswa doktoral sing duwe prospektus sing disetujoni lan ing sembarang tahap paneliten / nulis ing njaba prospectus disaranake ndhaptar.

Award

Penerima hibah bakal nampa cek $ 5000 saka IWCA nalika dipilih minangka pemenang penghargaan.

aplikasi proses

Aplikasi kasebut kudu diajukake dening tenggat wektu sing dibutuhake liwat Portal Keanggotaan IWCA. Paket aplikasi lengkap bakal ngemot barang-barang ing ngisor iki ing siji file PDF:

  1. Surat panutup sing ditujokake kanggo ketua hibah saiki sing adol panitia babagan keuntungan bebarengan sing bakal diduweni saka dhukungan finansial. Luwih khusus, surat kasebut kudu dilakoni ing ngisor iki:
    • Nyuwun pertimbangan aplikasi IWCA
    • Kenalake pelamar lan proyek kasebut
    • Kalebu bukti Papan Riset Institusi (IRB) utawa persetujuan dewan etika liyane. Yen sampeyan ora afiliasi karo institusi sing duwe proses, waca Dhukungan lan Kursi Penghargaan kanggo pandhuan.
    • Rencanakake njlentrehake kanggo ngrampungake proyek kasebut
  2. Curriculum Vitae
  3. Prospektus sing disetujoni
  4. Rong huruf referensi: Siji saka direktur disertasi lan siji saka anggota komite disertasi nomer loro.

Pengarepan sing Ditampa

  1. Ngakoni dhukungan IWCA ing presentasi utawa publikasi saka asil panelitian
  2. Terusake menyang IWCA, sing ngurusi Ketua Komite Hibah, salinan publikasi utawa presentasi sing diasilake
  3. File laporan kemajuan karo IWCA, kanggo ngurusi Ketua Komite Hibah, amarga sajrone rolas wulan nampa dhuwit hibah.
  4. Sawise ngrampungake proyek kasebut, kirimake laporan proyek pungkasan lan PDF disertasi sing wis rampung menyang Dewan IWCA, sing ngurus Ketua Komite Hibah
  5. Coba nimbang ngirim naskah adhedhasar riset sing didhukung menyang salah sawijining publikasi afiliasi IWCA: Jurnal Pusat Nulis, Utawa kanggo Tinjauan Peer. Dadi gelem kerja bareng karo editor lan pengulas kanggo mbenakake naskah sing bisa diterbitake

Penerima

2021: Yuka Matsutani, "Mediating Gap Between Theory and Practice: Study Analytic Conversation of Guidelines for Interaction and Tutoring Practices at a University Writing Center"

2020: Jing zhang, "Ngomong Babagan Nulis ing China: Kepiye Pusat Nulis Ngrampungake Kebutuhan Siswa Tionghoa?"

2019: Lisa Bell, "Pelatih Tutul Scaffold karo Panulis L2: Proyek Pusat Panliten Penelitian Tindakan"

2018: Lara Hauer, "Pendekatan Translingual kanggo Panulis Panulis Multilingual ing Pusat Nulis College" lan Jessica Newman, "Ruang Antarane: Ngrungokake kanthi Beda ing Sesi Pusat Nulis Komunitas lan Universitas"

2017 Katrina Bell, "Tutor, Guru, Sarjana, Administrator: Persepsi Konsultan Pascasarjana Saiki lan Alumni"