mickey harris

Dijenengi sawise panampa pertama lan diwenehake ing saben konferensi Asosiasi Pusat Penulisan Internasional (IWCA) liyane, Penghargaan Layanan Luar Biasa Muriel Harris ngakoni layanan luar biasa sing nguntungake komunitas pusat nulis internasional kanthi cara sing signifikan lan adhedhasar wiyar.

Nominasi kudu dikirim minangka dokumen PDF siji kanthi kaca nomer, lan kudu kalebu bahan ing ngisor iki:

  • Layang nominasi sing nyakup jeneng lan lembaga saka nominee, pengetahuan utawa pengalaman pribadi sampeyan kanthi kontribusi layanan nominee kanggo komunitas pusat nulis, lan jeneng sampeyan, afiliasi institusi lan alamat email
  • Dokumen dhukungan rinci (maksimal 5 kaca). Iki bisa uga kalebu kutipan saka vitae kurikulum, bengkel utawa materi sing diterbitake, crita utawa anekdot, utawa karya asli para nominasi.
  • Layang dhukungan liyane (opsional nanging winates kanggo 2)

Kabeh nominasi kudu dikirim kanthi elektronik ing formulir iki: https://forms.gle/GwBQazbh3q9sPh2w6. Pitakonan kudu diarahake menyang Jon Olson (jeo3@psu.edu), Clint Gardner (Clint.Gardner@slcc.edu), lan Leigh Ryan (LR@umd.edu) kanthi baris subyek email sing kalebu ukara "Pitakonan Nominasi MHOSA." 

Kabeh materi kudu diajukake sadurunge 30 Juni 2022. 

Waca babagan sejarah MHOSA ing  Nulis Buletin Lab 34.7, kaca 6-7 .

Panampa kepungkur

2020: Jon Olson

2018: Michele Eodice

2016: Paula Gillespie lan Brad Hughes

2014: Clint Gardner

2010: Leigh Ryan

2006: Albert DeCiccio

2003: Pamela Childers

2000: Jeanne Simpson

1997: Byron Tetep

1994: Lady Falls Brown

1991: Jeanette Harris

1987: Joyce Kinkead

1984: Muriel Harris