TELPON kanggo APLIKASI: Penghargaan Beasiswa Pemimpin Masa Depan IWCA 2022

Asosiasi Pusat Penulisan Internasional (IWCA) setya nyedhiyakake kesempatan pangembangan profesional kanggo anggota mahasiswa komunitas pusat nulis lan ngakoni tutor lan / utawa pangurus peer ing tingkat sarjana lan pascasarjana sing nduduhake katrampilan kepemimpinan lan kapentingan ing studi pusat nulis.

Beasiswa Pemimpin Masa Depan IWCA bakal dianugerahi papat pimpinan pusat nulis ing mangsa ngarep. Saben taun paling ora siji mahasiswa sarjana lan paling ora siji mahasiswa pascasarjana bakal diakoni.

Pelamar sing entuk beasiswa iki bakal dianugerahi $ 250 lan bakal diundang kanggo nedha awan utawa nedha bengi karo pimpinan IWCA sajrone konferensi IWCA taunan.

Kanggo nglamar, sampeyan kudu dadi anggota IWCA kanthi apik lan ngirim pernyataan tertulis saka 500-700 tembung sing ngrembug babagan minat sampeyan ing pusat nulis lan tujuan jangka pendek lan jangka panjang minangka pimpinan ing lapangan tengah nulis. Kirim aplikasi liwat iki formulir Google.

Pernyataan sampeyan bisa uga kalebu diskusi babagan:

  • Rencana akademik utawa karir ing mangsa ngarep
  • Cara sampeyan wis nyumbang kanggo pusat nulis
  • Cara sing wis dikembangake utawa pengin dikembangake ing karya pusat nulis
  • Dampak sing sampeyan lakoni marang panulis lan/utawa komunitas sampeyan

Kriteria kanggo Judging:

  • Sepira pelamar nyatakake tujuan jangka pendek sing spesifik lan rinci.
  • Sepira pelamar nyatakake tujuan jangka panjang sing spesifik lan rinci.
  • Potensi dheweke dadi pimpinan ing lapangan tengah nulis.

Mangga langsung pitakon apa wae (utawa aplikasi saka sing ora bisa ngakses formulir Google) menyang Co-Chairs IWCA Awards Leigh Elion (lelion@emory.edu) lan Rachel Azima (razima2@unl.edu).

Aplikasi kudu ditindakake tanggal 1 Juni 2022.

_____

2021 Panampa:

  • Tetyana (Tanya) Bychkovska, Universitas Arizona Utara
  • Emily Dux Speltz, Iowa State University
  • Valentina Romero, Bunker Hill Community College
  • Meara Waxman, Universitas Wake Forest