deadline

15 Januari lan 15 Juli saben taun.

Asosiasi Pusat Nulis Internasional kanggo nguatake komunitas pusat nulis kanthi kabeh kegiyatan. Organisasi kasebut nawakake IWCA Ben Rafoth Graduate Research Grant kanggo nyengkuyung pangembangan ilmu anyar lan aplikasi inovatif saka teori lan metode sing ana. Grant iki, sing digawe dening sarjana pusat nulis lan anggota IWCA Ben Rafoth, ndhukung proyek riset sing ana gandhengane karo tesis master utawa disertasi doktoral. Nalika pendanaan lelungan dudu tujuan utama hibah iki, kita ndhukung lelungan minangka bagean saka kegiatan riset tartamtu (kayata lelungan menyang situs, perpustakaan, utawa arsip khusus kanggo nindakake riset). Dana iki ora kanggo nyengkuyung lelungan konferensi wae; tinimbang lelungan kudu dadi bagean saka program riset sing luwih gedhe sing ditemtokake ing panjaluk hibah.

Pelamar bisa ndhaptar nganti $ 1000. (CATHETAN: IWCA duwe hak kanggo ngowahi jumlah penghargaan.)

aplikasi proses

Aplikasi kudu diajukake liwat Portal Keanggotaan IWCA dening tanggal tundha dhewe-dhewe. Pelamar kudu dadi anggota IWCA. Paket aplikasi kalebu:

  1. Surat panutup sing ditujokake menyang ketua Panitia Hibah Riset sing saiki, sing adol panitia kasebut kanggo entuk manfaat bebarengan sing bakal diduweni saka dhukungan finansial. Sing luwih khusus, kudu:
    • Nyuwun pertimbangan aplikasi IWCA.
    • Kenalake pelamar lan proyek kasebut.
    • Kalebu bukti Papan Riset Institusi (IRB) utawa persetujuan dewan etika liyane. Yen sampeyan ora afiliasi karo institusi sing duwe proses, waca Dhukungan lan Kursi Penghargaan kanggo pandhuan.
    • Nemtokake cara nggunakake dhuwit hibah (bahan, lelungan riset sajrone proses, fotokopi, ongkos kirim, lsp).
  2. Ringkesan Proyek: 1-3 kaca ringkesan proyek sing diusulake, pitakon lan target riset, metode, jadwal, status saiki, lsp. Temokake proyek kasebut ing literatur sing relevan lan isih ana.
  3. Curriculum Vitae

Pengarepan sing Ditampa

  1. Ngakoni dhukungan IWCA ing presentasi utawa publikasi saka asil panelitian
  2. Terusake menyang IWCA, sing ngurusi ketua Komite Hibah Riset, salinan publikasi utawa presentasi sing diasilake
  3. Kirimake laporan kemajuan menyang IWCA, sing ngurusi ketua Komite Hibah Riset, amarga sajrone rolas wulan nampa dhuwit hibah. Sawise ngrampungake proyek kasebut, kirimake laporan proyek pungkasan menyang Dewan IWCA, sing ngurusi ketua Komite Hibah Riset
  4. Coba nimbang ngirim naskah adhedhasar riset sing didhukung menyang salah sawijining publikasi afiliasi IWCA, WLN: Jurnal Beasiswa Pusat Penulisan, Jurnal Pusat Nulis, Tinjauan Peer, utawa menyang Pers Asosiasi Pusat Nulis Internasional. Dadi gelem kerja bareng karo editor lan pengulas kanggo mbenakake naskah sing bisa diterbitake.

Panitia Grant proses

Tenggat waktu proposal yaiku tanggal 15 Januari lan 15 Juli. Sawise saben tenggat wektu, ketua Panitia Hibah Riset bakal ngirim salinan paket lengkap menyang anggota panitia kanggo pertimbangan, diskusi, lan swara. Pelamar bisa ngarepake kabar 4-6 minggu wiwit ditampa bahan aplikasi.

Kanggo informasi utawa pitakon luwih lengkap, hubungi ketua Komite Hibah Riset saiki, Katrina Bell, kbell@coloradocollege.edu.

Penerima

2021: Marina Ellis, “Watak Tutor lan Siswa-Siswa Berbahasa Spanyol Tujuh Kesusastraan lan Pengaruh Watakipun ing Sesi Tutor”

2020: Dan Zhang, "Ngembangake Wacana: Komunikasi Terwujudake ing Tutorial Nulis" lan Cristina Savarese, "Pusat Nulis Dianggo Antarane Siswa Sekolah Tinggi Komunitas"

2019: Anna Kairo, Universitas St John, "Badan Pusat Nulis: Paradigma Editorial kanggo Dhukungan Panulis Lanjut"; Jsampeyan Franklin, "Studi Nulis Transnasional: Ngerteni Institusi lan Karya Institusi Liwat Narasi Navigasi"; lan Yvonne Lee, "Menulis Menehi Ahli: Peran Pusat Nulis ing Pengembangan Panulis Lulusan"

2018: Miki Haen, Universitas Wisconsin-Madison, "Praktik, Motif, lan Identitas Tutor sing Tumindak: Nanggapi Pengalaman Negatif, Pangrasa, lan Sikap Panulis ing Tutorial Talk"; Talisha Haltiwanger Morrison, Universitas Purdue, "Urip Ireng, Spasi Putih: Kanggo Ngerteni Pengalaman Tutor Ireng ing Institusi Putih Prominisen"; Bruce Kovanen, "Organisasi Tumindak Interaktif Interaktif ing Tutorial Pusat Nulis"; lan Betowol, Universitas Purdue, "Kolaborasi Kritik: Ngerteni Budaya Nulis Institusi liwat Studi Empiris Hubungan Program Nulis Pusat Nulis ing Colleges Seni Liberal Cilik."

2016: Nancy Alvarez, "Tutoring Nalika Latina: Nggawe Ruang kanggo Voces Nuestras ing Pusat Nulis"

2015: Rebecca Hallman kanggo riset babagan kemitraan pusat nulis karo disiplin ing kampus.

2014: Matthew Moberly kanggo "survey skala besar direktur pusat nulis [sing] bakal menehi lapangan pangerten babagan kepiye direktur ing saindhenging negara mangsuli panggilan pambiji."

2008 *: Bet Godbee, "Tutor minangka Peneliti, Riset Minangka Tindakan" (ditampilake ing IWCA / NCPTW ing Las Vegas, karo Christine Cozzens, Tanya Cochran, lan Lessa Spitzer)

* Grant Riset Lulusan Ben Rafoth dikenalake ing taun 2008 minangka hibah perjalanan. Iki ora dianugerahi maneh nganti 2014, nalika IWCA resmi ngganti "Gradu Riset Lulusan" karo "Grant Riset Lulusan Ben Rafoth. Ing wektu kasebut, jumlah penghargaan ditambah dadi $ 750 lan hibah kasebut ditambahi kanggo ngisi biaya sing ora bisa dilungan.