Tenggat wektu: 15 Januari lan 15 Juli saben taun

Asosiasi Pusat Penulisan Internasional (IWCA) ngiyatake komunitas pusat nulis liwat kabeh kegiyatan. IWCA nawakake Riset Grant kanggo nyengkuyung para sarjana kanggo ngetrapake lan ningkatake teori lan metode sing ana utawa nggawe ilmu anyar. Grant iki ndhukung proyek kuantitatif, kualitatif, teoretis, lan terapan sing ana gandhengane karo riset lan aplikasi pusat nulis.

Nalika pendanaan lelungan dudu tujuan utama hibah iki, kita nyengkuyung lelungan minangka bagean saka kegiatan riset tartamtu (kayata lelungan menyang situs, perpustakaan, utawa arsip khusus kanggo nindakake riset). Dana iki ora kanggo nyengkuyung lelungan konferensi wae; tinimbang lelungan kudu dadi bagean saka program riset sing luwih gedhe sing ditemtokake ing panjaluk hibah. (Hibah Plancongan kasedhiya kanggo Konferensi Tahunan IWCA lan Institut Musim Panas.)

(Elinga: Pelamar sing njaluk dhukungan kanggo tesis lan disertasi ora layak dianugerahi; iki, dheweke kudu ndhaptar Grant Riset Lulusan Ben Rafoth utawa Grant Disertasi IWCA.)

Award

Pelamar bisa ndhaptar nganti $ 1000. CATHETAN: IWCA duwe hak kanggo ngowahi jumlah kasebut.

aplikasi

Paket aplikasi sing lengkap bakal ngemot barang-barang ing ngisor iki:

  • Surat panutup sing ditujokake menyang ketua Panitia Panliten saiki; layang iki kudune kaya ing ngisor iki:
  1. Nyuwun pertimbangan aplikasi IWCA
  2. Kenalake pelamar lan proyek kasebut
  3. Kalebu bukti Papan Riset Institusi (IRB) utawa persetujuan dewan etika liyane. Yen sampeyan ora afiliasi karo institusi sing duwe proses, waca Dhukungan lan Kursi Penghargaan kanggo pandhuan
  4. Nemtokake cara nggunakake dhuwit hibah (bahan, lelungan riset sajrone proses, fotokopi, ongkos kirim, lsp.)
  • Ringkesan Proyek: 1-3 kaca ringkesan proyek sing diusulake, pitakon lan target riset, metode, jadwal, status saiki, lsp. Temokake proyek kasebut ing literatur sing relevan lan isih ana.
  • Curriculum Vitae

Sing nampa hibah banjur setuju yen bakal nindakake perkara ing ngisor iki:

  • Ngakoni dhukungan IWCA ing presentasi utawa publikasi saka asil panelitian
  • Terusake menyang IWCA, sing ngurusi ketua Komite Hibah Riset, salinan publikasi utawa presentasi sing diasilake
  • Kirimake laporan kemajuan menyang IWCA, kanggo ngurus ketua Panitia Hibah Riset, amarga sajrone rolas wulan nampa dhuwit hibah. Sawise ngrampungake proyek kasebut, kirimake laporan proyek pungkasan menyang Dewan IWCA, sing ngurus ketua panitia Grants Riset
  • Coba nimbang ngirim naskah adhedhasar riset sing didhukung menyang salah sawijining publikasi afiliasi IWCA, WLN: Jurnal Beasiswa Pusat Penulisan, Jurnal Pusat Nulis, utawa menyang Pers Asosiasi Pusat Penulisan Internasional. Dadi gelem kerja bareng karo editor lan pengulas kanggo mbenakake naskah sing bisa diterbitake

proses

Tenggat waktu proposal yaiku tanggal 15 Januari lan 15 Juli. Sawise saben tenggat wektu, ketua Panitia Hibah Riset bakal ngirim salinan paket lengkap menyang anggota panitia kanggo pertimbangan, diskusi, lan swara. Pelamar bisa ngarepake kabar 4-6 minggu wiwit ditampa bahan aplikasi.

Ketentuan

Ketentuan ing ngisor iki manut proyek sing didhukung: Kabeh aplikasi kudu digawe liwat portal IWCA. Kiriman kudu rampung ing 15 Januari utawa 15 Juli gumantung saka siklus hibah. Kanggo informasi utawa pitakonan luwih lengkap, hubungi ketua Komite Hibah Riset saiki, Kat Bell, kmbell@ucsd.edu

Penerima

1999: Irene Clark, "Perspektif Siswa-Tutor babagan Terusan Direktif / Non-Direktif"

2000: Beth Rapp Young, "Hubungan Antarane Beda Individu ing Penundaan, Umpan Balik peer, lan Sukses Nulis Siswa"

Elizabeth Boquet, "Sinau Pusat Tulis Universitas Rhode Island"

2001: Kapur Carol, "Gertrude Buck lan Pusat Nulis"

Neal Lerner, "Nggoleki Robert Moore"

Bee H. Tan, "Nggawe Model Lab Nulis Online kanggo Siswa ESL Tersier"

2002: Julie Eckerle, Karen Rowan, lan Shevaun Watson, "Saka Siswa Sarjana nganti Administrator: Model Praktis kanggo Pembinaan lan Pengembangan Profesional ing Pusat Nulis lan Program Nulis"

2005: Pam Cobrin, "Pengaruh Visi Tutor Hasil Kerja Siswa sing Diowahi" Frankie Condon, "Ekstrakurikulum kanggo Pusat Nulis"

Michele Eodice, "Ekstrakurikulum kanggo Pusat Nulis"

Neal Lerner, "Neliti Sejarah Laboratorium Nulis ing Universitas Umum Minnesota lan Klinik Penulisan ing Dartmouth College"

Gerd Brauer, "Nggawe Wacana Transatlantik babagan Pedagogi Nulis Sekolah Kelas (lan Pusat Maca)"

Paula Gillespie lan Harvey Kail, "Proyek Alumni Tutor Peer"

ZZ Lehmberg, "Pakaryan Paling Apik ing Kampus"

2006: Tammy Conard-Salvo, "Beyond Cacat: Piranti Lunak Teks kanggo Pidato ing Pusat Nulis"

Diane Dowdey lan Frances Crawford Fennessy, "Nemtokake Sukses ing Pusat Nulis: Nggawe Deskripsi Kandel"

Francis Fritz lan Jacob Blumner, "Proyek Umpan Balik Fakultas"

Karen Keaton-Jackson, "Nggawe Koneksi: Nggoleki Hubungan kanggo Afrika Amerika lan Siswa Warna Liyane"

Sarah Nakamura, "Siswa ESL sing berpendidikan internasional lan AS ing Pusat Menulis"

Karen Rowan, "Pusat Nulis ing Institusi Pelayanan Minoritas" Natalie Honein Shedhadi, "Persepsi Guru, Kabutuhan Nulis, lan Pusat Nulis: Sinau Kasus"

Harry Denny lan Anne Ellen Geller, "Deskripsi Variabel sing Mengaruhi Profesional Pusat Menulis Karir Pertengahan"

2007: Elizabeth H. Boquet lan Betsy Bowen, "Ngolah Pusat Nulis Sekolah Menengah: Sinau Riset Kolaboratif"

Dan Emory lan Sundy Watanabe, "Miwiti Pusat Penulisan Satelit ing Universitas Utah, Pusat Sumber Daya India Amerika"

Michelle Kells, "Nulis Liwat Budaya: Menehi Siswa Beragam Etnolinguistik"

Moira Ozias lan Therese Thonus, "Miwiti Beasiswa Pendidikan Tutor Minoritas"

Tallin Phillips, "Nggabungake Percakapan"

2008: Rusty Carpenter lan Terry Thaxton, "Sinau babagan Literasi lan Panulisan ing 'Panulis Kanthi Gerakan'"

Jackie Grutsch McKinney, "Visi Pusat Nulis Periferal"

2009: Pam Childers, "Nggoleki Model kanggo Program Fellows Writing Secondary School"

Kevin Dvorak lan Aileen Valdes, "Nggunakake basa Spanyol nalika Piwulang Basa Inggris: Sinau babagan Sesi Tutor Pusat Nulis sing Meliputi Tutor Bilingual lan Siswa"

2010: Kara Northway, "Neliti Penilaian Siswa babagan Efektivitas Konsultasi Pusat Menulis"

2011: Pam Bromley, Kara Northway, & Elina Schonberg, "Kapan Sesi Pusat Nulis Bisa? Survei lintas institusional sing ngevaluasi Kepuasan Siswa, Transfer Ilmu, lan Identitas ”

Andrew Rihn, "Siswa Makarya"

2012: Dana Driscoll & Sherry Wynn Perdue, "Riset RAD ing Pusat Nulis: Pira, Saka Dheweke, lan Cara Apa?"

Christopher Ervin, "Sinau Etnografi Pusat Nulis Coe"

Roberta D. Kjesrud & Michelle Wallace, "Pitakon Pitakon minangka Alat Pedagogis ing Konferensi Pusat Nulis"

Sam Van Horn, "Apa Hubungan Antara Revisi Siswa lan Panggunaan Pusat Nulis Khusus Disiplin?"

Dwedor Ford, "Nggawe Ruang: Gedung, Nganyarake, lan Ndhukung Pusat Tulisan ing HBCU ing North Carolina"

2013: Lucie Moussu, "Pengaruh jangka panjang Sesi Tutor Pusat Tulis"

Claire Laer lan Angela Clark-Oats, "Ngembangake Praktik Paling Apik kanggo Dhukungan Teks Siswa Multimodal lan Visual ing Pusat Nulis: Sinau Pilot"

2014: Lori Salem, John Nordlof, lan Harry Denny, "Ngerti Kabutuhan lan Pangarepan Siswa Kelas Makarya ing Pusat Nulis"

2015: Dawn Fels, Clint Gardner, Maggie Herb, lan Lila Naydan, kanggo riset babagan kondisi kerja garis non-jabatan, para pekerja pusat nulis kontingen.

2016: Jo Mackiewicz amarga bukune sing bakal teka Nulis Dhiskusi Liwat Wektu

Travis Webster, "Ing Jaman Pasca-DOMA lan Pulsa: Lacak Urip Profesional Administrator Pusat Tulis LGBTQ."

2017: Julia Bleakney lan Dagmar Scharold, "Guru Mentor vs Pembimbing Berbasis Jaringan: Sinau babagan Pementoran Profesional Pusat Nulis."

2018: Michelle Miley: "Nggunakake Etnografi Institusi kanggo Peta Persepsi Siswa babagan Pusat Nulis lan Nulis."

Noreen Lape: "Internasionalisasi Pusat Tulis: Ngembangake Pusat Nulis Multilingual."

Genie Giaimo, Christine Modey, Candace Hastings, lan Joseph Cheatle kanggo "Nggawe Repositori Dokumen: Apa Sesi, Formulir Intake, lan Dokumen Liyane sing Bisa Nyritakake Babagan Pusat Nulis."

2019: Andrea Rosso Efthymiou, Universitas Hofstra, "Tutor minangka Peneliti Sarjana: Ngukur Pengaruh Pakaryan Pusat Menulis Pusat Pengembangan"

Marilee Brooks-Gillies, Universitas Indiana-Universitas Purdue-Indianapolis, "Ngrungokake Sajrone Pengalaman: Pendekatan Retorika Budaya kanggo Ngerteni Dinamika Kekuwatan ing Pusat Menulis Universitas"

Rebecca Day Babcock, Alicia Brazeau, Mike Haen, Jo Mackiewicz, Rebecca Hallman Martini, Christine Modey, lan Randall W. Monty, "Proyek Repositori Data Pusat Tulis"

2020: Julia Bleakney, R. Mark Hall, Kelsey Hixon-Bowles, Sohui Lee, lan Nathalie Singh-Corcoran, "Sinau Penelitian Alumni Institut Musim Panas IWCA, 2003-2019"

Amy Hodges, Maimoonah Al Khalil, Hala Daouk, Paula Habre, Inas Mahfouz, Sahar Mari, Mary Queen, "Database Riset Dwilingga kanggo Pusat Nulis ing Wilayah MENA"

2021: Rachel Azima, Kelsey Hixson-Bowles, lan Neil Simpkins, "Pengalaman Pemimpin Warna ing Pusat Penulisan" 

Elaine MacDougall lan James Wright, "Proyek Pusat Penulisan Baltimore"

2022: