WCJ diterbitake kaping pindho saben taun. Kanggo informasi luwih lengkap babagan jurnal kasebut, kalebu cara ngirim artikel utawa review kanggo dipertimbangkan, bukak WCJsitus web: https://docs.lib.purdue.edu/wcj/ 

Penyunting: Harry Denny, Universitas Purdue; Anna Sicari, Universitas Negeri Oklahoma; lan Romeo Garcia, Universitas Utah


Jurnal Pusat Penulisan minangka publikasi sing disponsori IWCA.