WCJ diterbitake kaping pindho saben taun. Kanggo informasi luwih lengkap babagan jurnal kasebut, kalebu cara ngirim artikel utawa review kanggo dipertimbangkan, bukak WCJsitus web: writingcenterjournal.org

 

Penyunting: Harry Denny, Universitas Purdue; Anna Sicari, Universitas Negeri Oklahoma; lan Romeo Garcia, Universitas Utah
WCJ ing web: writingcenterjournal.org
WCJ Kontak: writingcenterjournal.org/contact
WCJ bisa ditambahake menyang Paket anggota IWCA.
WCJ kasedhiya teks lengkap saka JSTOR wiwit taun 1980 (1.1) nganti terbitan paling anyar.
Cara liya kanggo ngakses WCJ bisa ditemokake ing situs web: writingcenterjournal.org/find

Jurnal Pusat Penulisan minangka publikasi sing disponsori IWCA.