Kanggo pitakon babagan hibah lan penghargaan, hubungi Katrina Bell (Kursi Penghargaan lan Penghargaan)

Kanggo pitakon babagan anggota lan dhuwit, hubungi Holly Ryan (Bendahara IWCA).

Kanggo liyane pitakon umum babagan organisasi

Kanggo pitakonan babagan situs, posting proyek, utawa kontak media sosial Brian Hotson (At-Large Rep; Webmaster lan Kontak Media Sosial)

Kanggo kabeh pitakon liyane, hubungi Sherry Wynn Perdue (Presiden IWCA)