Undhang-undhang

Undhang-undhang Asosiasi kasedhiya kanthi ngeklik Undhang-undhang Asosiasi Pusat Penulisan Internasional.

Konstitusi IWCA

Konstitusi Asosiasi kasedhiya kanthi ngeklik Konstitusi Asosiasi Pusat Penulisan Internasional.

Juli 1, 2013

Artikel I: Jeneng lan Tujuan

Bagean 1: Jeneng organisasi kasebut bakal dadi Asosiasi Pusat Penulisan Internasional, banjur diarani IWCA.

Bagean 2: Minangka majelis Dewan Nasional Guru Bahasa Inggris (NCTE), IWCA ndhukung lan promosi beasiswa lan pengembangan profesional pusat nulis kanthi cara kaya ing ngisor iki: 1) sponsor acara lan konferensi; 2) beasiswa maju lan riset; 3) ningkatake lanskap profesional kanggo pusat nulis.

Artikel II: Keanggotaan

Bagean 1: Keanggotaan mbukak kanggo sapa wae sing mbayar beasiswa.

Bagean 2: Struktur iuran bakal diatur ing Undhang-undhang.

Artikel III: Pamrentahan: Petugas

Bagean 1: Petugas bakal dadi Presiden, Presiden, Wakil Presiden (sing dadi Presiden lan Presiden kepungkur kanthi sukses enem taun), Bendahara, lan Sekretaris.

Bagean 2: Petugas bakal dipilih kaya sing ditemtokake ing Artikel VIII.

Bagean 3: Ketentuan jabatan bakal diwiwiti sawise Konvensi Tahunan NCTE sawise pemilihan, kajaba istilah kasebut dadi lowongan (waca Artikel VIII).

Bagean 4: Ketentuan jabatan Wakil Presiden-Presiden-Presiden Pasti suksesi bakal rong taun ing saben kantor, ora bisa dianyari.

Bagean 5: Ketentuan jabatan kanggo Sekretaris lan Bendahara bakal rong taun, bisa dianyari.

Bagean 6: Petugas kudu njaga keanggotaan IWCA lan NCTE sajrone jabatan.

Bagean 7: Tugas kabeh Petugas yaiku sing kasebut ing Aturan Umum.

Bagean 8: Petugas sing kapilih bisa dicopot saka jabatan kanggo sebab sing cukup nalika menehi saran bicara saka Petugas liyane lan swara loro pertiga saka Dewan.

Artikel IV: Pamrentahan: Dewan

Bagean 1: Dewan bakal asuransi perwakilan sing akeh kanggo anggota kanthi nyakup Perwakilan Daerah, Umum, lan Konstituensi Khusus. Wakil daerah ditunjuk (waca Bagian 3); Perwakilan Konstituensi Besar lan Khusus dipilih kaya sing ditemtokake ing Undhang-undhang.

Bagean 2: Anggota Dewan sing kapilih dadi rong taun, bisa dianyari. Syarat bakal staggered; kanggo nggawe stagger, dawa jangka bisa uga diatur sementara kaya sing dijelasake ing Bylaws.

Bagean 3: Afiliasi regional duwe hak milih utawa milih salah siji wakil Dewan saka regional.

Bagean 4: Presiden bakal milih anggota Dewan sing ora milih saka organisasi komplementer kaya sing dijelasake ing Undhang-undhang.

Bagean 5: Anggota dewan kudu njaga keanggotaan IWCA sajrone jabatan.

Bagean 6: Tugas kabeh anggota Dewan, dipilih utawa ditunjuk, diaturake ing Undhang-undhang.

Bagean 7: Anggota Dewan sing dipilih utawa ditunjuk bisa dicopot saka jabatan kanggo sebab sing cukup kanthi menehi rekomendasi para petugas kanthi swara lan swara loro pertiga saka Dewan.

Artikel V: Pamrentahan: Komite lan Kelompok Kerja

Bagean 1: Komite tetep bakal dijenengi miturut Undhang-undhang.

Bagean 2: Anggota komite, gugus tugas, lan klompok kerja liyane bakal ditugasake dening Presiden, sing digawe lan dijaluk dening Petugas.

Artikel VI: Rapat lan Acara

Bagean 1: Ing pimpinan Komite Konferensi, IWCA bakal rutin nyengkuyung acara pangembangan profesional kaya sing ditemtokake ing Bylaws.

Bagean 2: Host acara bakal dikonfirmasi dening Dewan lan dipilih miturut prosedur sing dijelasake ing Undhang-undhang; hubungan antarane host lan IWCA bakal rinci ing Bylaws.

Bagean 3: Rapat Umum anggota bakal dianakake ing Konferensi IWCA. Yen bisa, IWCA uga bakal mbukak rapat ing CV lan NCTE. Rapat umum liyane bisa uga dianakake miturut pamrentah saka Dewan.

Bagean 4: Dewan bakal ketemu saben wulan yen bisa, nanging ora kurang saka kaping pindho saben taun; kuorum bakal ditetepake minangka mayoritas anggota Dewan, kalebu paling ora telung Pejabat.

Artikel VII: Voting

Bagean 1: Kabeh anggota duwe hak milih Pejabat, anggota Dewan sing dipilih, lan amandemen konstitusional. Kajaba sing kasebut khusus ing Konstitusi utawa Undhang-undhang, mayoritas swara nyata sing dibutuhake bakal ditindakake.

Bagean 2: Prosedur pemilihan bakal ditemtokake ing Undhang-undhang.

Artikel VIII: Nominasi, Pilihan, lan Lowongan

Bagean 1: Sekretaris bakal njaluk nominasi; calon bisa nyalonake awake dhewe, utawa anggota sing milih calon liyane sing setuju bakal nominasi. Upaya bakal diasuransiake para pamilih bisa milih paling ora telung calon kanggo posisi apa wae.

Bagean 2: Kanggo nduweni hak, calon kudu dadi anggota IWCA sing apik.

Bagean 3: Jadwal pemilihan bakal ditemtokake ing Aturan Umum.

Bagean 4: Yen jabatan Presiden lowongan sadurunge masa jabatan, Presiden Pasti bakal ngisi peran kasebut nganti pemilihan taunan sabanjure nalika Wakil Presiden anyar bisa dipilih. Ing pangowahan perwira tahunan, Wakil Presiden sing bakal lenggah bakal njupuk Presiden, lan Presiden sing kepungkur bakal ngrampungake Kepresidenan Past utawa kantor bakal lowong (waca Bagian 5).

Bagean 5: Yen ana posisi Pejabat liyane sing kosong sadurunge jabatan, Pejabat sing isih ana bakal nggawe janjian sementara nganti pemilihan taunan sabanjure.

Bagean 6: Yen jabatan perwakilan regional dadi kosong sadurunge jabatan, presiden daerah afiliasi bakal dijaluk milih wakil anyar.

Artikel IX: Asosiasi Pusat Penulisan Daerah Afiliasi

Bagean 1: IWCA ngakoni minangka afiliasi saka asosiasi pusat nulis regional sing didhaptar ing Bylaws.

Bagean 2: Afiliasi bisa uga ngeculake status afiliasi kapan wae.

Bagean 3: Regional anyar sing ndhaptar status afiliasi disetujoni kanthi swara mayoritas Dewan; proses lan kritéria aplikasi dijelasake ing Undhang-undhang.

Bagean 4: Kabeh afiliasi regional duwe hak milih utawa milih salah siji wakil Dewan saka daerahnya.

Bagean 5: Warga sing duwe kabutuhan demonstrasi sing apik bisa uga ditrapake kanggo IWCA kanggo hibah utawa dhukungan liyane kanggo kegiatan regional kaya sing diandharake ing Aturan.

Artikel X: Publikasi

Bagean 1: Jurnal Pusat Nulis minangka publikasi resmi IWCA; tim editor dipilih lan makarya karo Dewan miturut prosedur sing ditemtokake ing Bylaws.

Bagean 2: Ing Nulis Buletin Lab minangka publikasi afiliasi IWCA; tim editor bisa karo Dewan miturut prosedur sing ditemtokake ing Bylaws.

Artikel XI: Keuangan lan Hubungan Keuangan

Bagean 1: Sumber penghasilan utama kalebu iuran anggota lan bathi saka acara sing disponsori IWCA kaya sing rinci ing Bylaws.

Bagean 2: Kabeh Petugas duwe idin kanggo mlebu kontrak finansial lan mbayar biaya kanggo jenenge organisasi miturut katemtuan sing ditemtokake ing Undhang-undhang.

Bagean 3: Kabeh bathi lan pangeluaran bakal dipertanggungjawabake lan dilaporake dening Bendahara kanggo netepi kabeh peraturan IRS sing ana gandhengane karo status nirlaba.

Bagean 4: Yen organisasi kasebut bubar, Petugas kudu ngawasi distribusi aset sing tundhuk marang peraturan IRS (waca Artikel XIII, Bagian 5).

Artikel XII: Konstitusi lan Undhang-undhang

Bagean 1: IWCA bakal nggunakake lan njaga Konstitusi sing njlentrehake prinsip-prinsip organisasi lan seperangkat peraturan sing nggambarake prosedur implementasi.

Bagean 2: Amandemen Konstitusi utawa Undhang-undhang bisa diusulake dening 1) Dewan; 2) kanthi swara rong pertiga saka anggota sing melu Rapat Umum IWCA; utawa 3) kanthi petisi sing ditandatangani dening rong puluh anggota lan diterusake menyang Presiden.

Bagean 3: Pangowahan menyang Konstitusi dileksanakake nalika mayoritas rong pertiga saka suara sah sing digawe anggota.

Bagean 4: Adopsi lan pangowahan menyang Undhang-undhang dileksanakake kanthi swara mayoritas rong pertiga saka Dewan.

Bagean 5: Prosedur pemilihan diatur ing Artikel VII.

Artikel XIII: Peraturan IRS kanggo njaga Status Dibebasake Pajak

IWCA lan afiliasine kudu netepi syarat sing bakal dibebasake minangka Organisasi sing diterangake ing bagean 501 (c) (3) Kode Penghasilan Internal:

Bagean 1: Organisasi kasebut diatur khusus kanggo tujuan amal, agama, pendhidhikan, utawa ilmiah, kalebu, kanggo tujuan kasebut, nggawe distribusi menyang organisasi sing nduweni kualifikasi miturut bagean 501 (c) (3) Kode Penghasilan Internal, utawa bagean sing cocog karo kode pajak federal mbesuk.

Bagean 2: Ora ana bagean saka bathi bathi saka organisasi sing ora entuk bathi kanggo entuk manfaat, utawa bisa disebarake menyang anggotane, wali, pejabat, utawa pribadi liyane, kajaba manawa organisasi kasebut diwenehi wewenang lan diberdayakake kanggo mbayar ganti rugi sing cukup kanggo layanan. digawe lan kanggo mbayar lan distribusi kanggo nggayuh tujuan sing ditemtokake ing bagean 1 iki lan ing artikel __1__ konstitusi iki.

Bagean 3: Ora ana bagean penting saka kegiatan organisasi sing bakal ditindakake yaiku propaganda, utawa upaya pengaruhe undang-undang, lan organisasi kasebut ora melu, utawa melu-melu (kalebu penerbitan utawa distribusi pernyataan) kampanye politik apa wae atas jenenge utawa mbantah calon pejabat umum.

Bagean 4: Ora ana ketentuan liyane saka artikel iki, organisasi ora bakal nindakake kegiyatan liyane sing ora diidini ditindakake (a) dening organisasi sing dibebasake saka pajak penghasilan federal miturut bagean 501 (c) (3) saka Revenue Internal Kode, utawa bagean sing cocog karo kode pajak federal ing mbesuk, utawa (b) dening organisasi, kontribusi sing dikurangi miturut bagean 170 (c) (2) Kode Penghasilan Internal, utawa bagean sing cocog karo pajak federal ing mangsa ngarep kode

Bagean 5: Sawise dibubarake organisasi, aset bakal disebarake kanggo siji utawa luwih tujuan sing dikecualekake kanthi teges bagean 501 (c) (3) Kode Penghasilan Internal, utawa bagean sing cocog karo kode pajak federal sing bakal teka, utawa bakal disebarake menyang pamrentah federal, utawa menyang pamrentah negara utawa daerah, kanggo tujuan umum. Apa wae aset sing ora dibuwang kasebut bakal dibuwang dening Pengadilan Yurisdiksi Kompetensi kabupaten ing endi kantor pusat organisasi kasebut dununge, khusus kanggo tujuan kasebut utawa kanggo organisasi utawa organisasi kasebut, kaya sing bakal ditemtokake Pengadilan, diatur lan dioperasikake khusus kanggo tujuan kasebut.