Kanggo ngirim proyek, mangga nganggo formulir iki.

Cathetan: IWCA ngirim kesempatan kerja sing ana gandhengane karo:

  • pusat nulis
  • retorika, komposisi, lan instruksi nulis ing kabeh fakultas
  • posisi editor jurnal pusat nulis profesional

Kiriman didaftar miturut negara lan tanggal tenggat aplikasi.

____________________

Amerika Serikat

 

Dosen Retorika lan Komposisi
Arizona State University
Tempe, AZ

Lengkap
Gaji sawetara: N / A
 
 
Tanggepan kanggo aplikasi: 5 / 19 / 2022
Hubungi: dr.kjensen @ asu.edu
 
____________________

Asisten Profesor ing Program Penulisan Taun Pertama
Jurusan Sastra lan Basa
Universitas Kristen Brothers
Memphis, TN

Lengkap
Gaji sawetara: N / A

LINK TO POSTING

Tanggepan kanggo aplikasi: Bukak nganti kebak; Aplikasi bakal dideleng wiwit tanggal 20 Mei 2022.
 
____________________
 
English Tenure Track Fakultas
Divisi Ilmu Sosial & Humaniora
Olympic College Kampus Utama, WA
 
Lengkap
Gaji sawetara: N / A
 
 
Tanggepan kanggo aplikasi: Bukak nganti kebak; pertimbangan prioritas nganti 3 Juni 2022
 
____________________
 
Dosen Program Komposisi
Jurusan Bahasa Inggris
Universitas California, Irvine
 
Fulltime utawa paruh wektu
Range gaji fulltime: $ 62,455
 
 
Deadline kanggo aplikasi: 12 / 31 / 2022

____________________

Direktur Dhukungan Penulisan Universitas
Urusan Akademik
Universitas Antioch

Fulltime (remote)
Gaji sawetara: $ 80,000 - $ 90,000 

 
Tanggepan kanggo aplikasi: N / A

____________________

Dosen Disiplin
Columbia University ing City of New York
Jurusan Basa Inggris lan Sastra Bandhingan
 
Kuliah UWP jangka winates
Kisaran gaji: N / A
 
 
Tanggepan kanggo aplikasi: Mbukak nganti diisi

____________________

Direktur Pusat Penulisan
Kenyon College
Gambier, Ohio

Fulltime, trek non-tenure bisa dianyari
Gaji sawetara: N / A

LINK TO POSTING

Tanggepan kanggo aplikasi: Mbukak nganti diisi