Дали знаевте дека сите настани на IWCA ги водат членови со поддршка на извршниот одбор. Ако сте заинтересирани да претседавате со иден настан, обратете се до потпретседателот на IWCA,  Георган Нордстром.

Ако не сте подготвени да претседавате со некој настан, проверете на други начини се вклучат во IWCA.