IWCA е непрофитна организација поддржана финансиски од членства и настани. Донациите секогаш се прифаќаат и се користат за поддршка на истражувања на членови (особено на студенти) и патувања. Донации со кредитна картичка може да се направат во нашиот портал за членство. Донациите со чек може да се испратат до благајничката IWCA, Елизабет Клајнфелд на ekleinfe@msudenver.edu. Донациите се намалуваат за данок и потврдите ќе бидат обезбедени.

Можете исто така да ја поддржите нашата организација и мисија преку спонзорирање на настан на IWCA.