Пријави се за член

член Предности

Членството на IWCA е отворено за сите професионалци во центри за пишување, научници и тутори, како и за оние кои се заинтересирани за центри за пишување и настава и упатства за пишување. Со приклучување кон IWCA, ќе се вклучите во меѓународната заедница која е посветена на зајакнување на полето на студии за центри за пишување.

Предностите за членство во IWCA вклучуваат, но не се ограничени на следново:

  • Гласајте на избори и служете на одборот на IWCA
  • Пристап до настани на Интернет и порталот за членство во IWCA
  • Можности за појавување на ментори
  • Подобност да аплицирате за грантови и да направите номинации за награди
  • Намалени стапки за Центар за пишување весник WLN

Стапки на членство

  • 50 американски долари годишно за професионалци
  • 15 долари годишно за студенти

Зачленувањето во IWCA значи дека поддржувате професионалци во центри за пишување и стипендии; вашето членство директно ги поддржува нашите настани, списанија, награди, и грантови. Придружете се на IWCA или најавете се на вашата сметка овде.

Откако ќе станете член, проверете ги начините за вклучување во IWCA.

Дали сакате да направите повеќе за поддршка на професионалци во центарот за пишување и стипендија? Проверете ги нашите опции за спонзорирање настани давање донации.