Writing Center Journal е публикација спонзорирана од IWCA.

WCJ се објавува двапати годишно.

За повеќе информации за списанието, вклучително и како да поднесете статија или преглед за разгледување, посетете ја WCJ Веб-страница: https://docs.lib.purdue.edu/wcj/ 

 

____________________

 

The Peer Review е публикација спонзорирана од IWCA. 

TPR е онлајн, со отворен пристап, мултимодален и повеќејазичен веб-текст за промоција на стипендии од дипломирани, додипломски и средношколски практичари и нивните соработници.

 

За повеќе информации во врска со списанието, вклучително и како да доставите статија или преглед за разгледување, одете на TPRвеб-страница: thepeerreview-iwca.org or Кликни тука.