Иако овие публикации не се директно поддржани од IWCA, тие се и одлични ресурси и можности за објавување на вашата работа.
Проверете ја секоја публикација за информации во врска со поднесоците.
____________________

Рецензирани списанија

на меѓународно ниво

Дали имате публикација што би сакале да биде прикажана на оваа страница? Ве молиме пополнете го формуларот подолу.