Дали проценката е надвор од вашата нормална количка? Дали ви се чини премногу работа? Дали се прашувате зошто некои програми бараат акредитација за нивните врснички учители? Ако некое од нив е познато, ве охрабруваме да мелодирате во понеделник, 14 септември, кога ennенифер Даниел, Марили Брукс-Gилис и Шерин Гроган даваат детални примери за тоа што прават во нивните центри за пишување. Обележете го вашиот календар за вашата временска зона и придружете ни се!

11 часот Пацифик
12 часот Планина
1 часот Централно

2 часот источно

Сите членови на IWCA се добредојдени да се придружат, затоа слободно поканете ги вашите пријатели. Ова е сесија „ајде и оди“; ако можете да присуствувате само на дел од веб-семинарот, сепак сте добредојдени да ни се придружите. Вебинарот ќе се одржи од зум. Ве молиме, контактирајте ја Моли Рентшер, координатор на програмата за ментори на IWCA, за врската за зумирање: mrentscher@pacific.edu