Ligt beoordeling buiten uw normale stuurhuis? Lijkt het veel te veel werk? Vraag je je af waarom sommige opleidingen accreditatie zoeken voor hun peer tutors? Als een van deze dingen bekend is, raden we je aan om af te stemmen op maandag 14 september, wanneer Jennifer Daniel, Marilee Brooks-Gillies en Shareen Grogan gedetailleerde voorbeelden geven van wat ze doen in hun schrijfcentra. Markeer uw kalender voor uw tijdzone en doe mee!

11 uur Pacific
12 uur Mountain
1 uur Centraal

2 uur Oost

Alle IWCA-leden zijn welkom om lid te worden, dus voel je vrij om je vrienden uit te nodigen. Dit is een sessie van komen en gaan; als u slechts een deel van het webinar kunt bijwonen, bent u alsnog van harte welkom. Het webinar vindt plaats door Zoom. Neem contact op met Molly Rentscher, IWCA Mentor Match Program Co-Co-coördinator, voor de Zoom-link: mrentscher@pacific.edu