• Datum: 30 september, 1: 30-2: 30 uur EST
  • presentatoren: Lauren Fitzgerald en Shareen Grogan

IWCA Mentor Match Programma Webinar Series

Beschrijving:

We weten allemaal dat dit moeilijke tijden zijn voor schrijfcentra en mensen in het algemeen. Maar we moeten ook vooruit. Hoe doen we dat? We beginnen met onderzoek naar dankbaarheid en vertellen vervolgens verhalen over de (soms zeer beperkte) middelen en activa waarop we moeten voortbouwen. Deelnemers praten gedurende het tweede half uur in brainstormruimten. Ons doel is om hoop te geven en een gemeenschap op te bouwen.

Alle IWCA-leden zijn welkom om lid te worden, dus voel je vrij om je vrienden uit te nodigen. Dit is een sessie van komen en gaan; als u slechts een deel van het webinar kunt bijwonen, bent u alsnog van harte welkom.

Neem dan contact op met Molly Rentscher (mrentscher@pacific.edu) voor aanvullende informatie.