GENOMINEERDE ARTIKELEN OF BOEKHOOFDSTUKKEN

Babcock, Rebecca Day, Aliethia Dean, Victoria Hinesly en Aileen Taft. "Evaluatie van het synthesemodel van studiebegeleiding in het hele onderwijsspectrum." Stellenbosch Papers in Linguistics Plus, vol. 57, 2019, blz.57-77.

Carpenter, Russell, Scott Whiddon en Courtnie Morin. "Begrijpen wat certificeringen betekenen voor schrijfcentra: analyse van een proefprogramma via een regionale organisatie." Hoe we docenten schrijven: een WLN Digital Edited Collection. Eds. Karen Johnson en Ted Roggenbuck, 2019.

Cheatle, Joseph J. en David M. Sheridan. "Multimodaal componeren: voorbij de tekst." WLN: A Journal of Writing Center Scholarship, vol. 44, nr. 1-2, 2019, blz.

Devet, Bonnie. "De educatieve rol van het schrijfcentrum in de Academie vestigen door de ontwikkeling van leerlingbegeleiders te benadrukken" SDC: een tijdschrift over multigeletterdheid en innovatie Juli (3e kwartaal / zomer) 2019, pp.28-45.

Eckstein, Grant. "Directiviteit in het midden: L1, L2, en generatie 1.5 verwachtingen en ervaringen." Het Schrijfcentrum Journal, vol. 37, nee. 2, 2019, blz. 61-92.

Fladd, Nadine, Clare Bermingham en Nicole Westlund Stewart. "Evaluatie van de effectiviteit van Boot Camp-leveringsmodellen voor proefschriften." Het Schrijfcentrum Journal, vol. 37, nee. 2, 2019, blz.195-226.

Giaimo, Genie N. en Samantha J. Turner. "Sessienotities als een professionaliseringsinstrument voor personeel van het schrijfcentrum: een discoursanalyse uitvoeren om de doeltreffendheid van de training en de groei van de tutor te bepalen." Tijdschrift voor onderzoek naar schrijven, vol. 11, nr. 1, 2019, pp. 131-162.

Giaimo, Genie. "Waar theorie en Praxis botsen: ondersteuning van door studenten geleid schrijfcentrumonderzoek aan tweejarige hogescholen." Engelse lesgeven in het tweejarig college, vol. 46, nee. 4, 2019, blz.297-316.

Latta, Mark. "Kan niemand oplossen: onze historische liefdesaffaire confronteren met deficit-denken." WLN: A Journal of Writing Center Scholarship, vol. 44, nee. 3-4, 2019, blz.17-25.

Lockett, Alexandrië. "Waarom ik het de Academische getto noem: een kritisch onderzoek van ras, plaats en schrijfcentra." Praxis: een schrijfcentrumjournaal, vol. 16, nee. 2, 2019, blz.20-33.


GENOMINEERDE BOEKEN OF GROTE PROJECTEN

Groenveld, Laura. Radicaal schrijfcentrum Praxis: een paradigma voor ethisch politiek engagement. University Press van Colorado, 2019.

Johnson, Karen Gabrielle en Ted Roggenbuck, eds. Hoe we docenten schrijven: een WLN Digital Edited Collection, 2019

LaFrance, Michelle. Institutionele etnografie: een praktijktheorie voor onderzoekers van schrijfstudies. University Press van Colorado, 2019.

Lawrence, Susan en Terry Myers Zawacki. Het centrum herschrijven / schrijven: benaderingen voor het ondersteunen van afgestudeerde studenten in het schrijfcentrum. University Press van Colorado, 2019.