Er vurdering utenfor ditt normale styrhus? Virker det som alt for mye arbeid? Lurer du på hvorfor noen programmer søker akkreditering for sine veiledere? Hvis noen av disse er kjent, oppfordrer vi deg til å stille inn mandag 14. september når Jennifer Daniel, Marilee Brooks-Gillies og Shareen Grogan gir detaljerte eksempler på hva de gjør i deres skrivesentre. Merk kalenderen din for din tidssone og bli med oss!

11 Stillehavet
12 PM Fjell
1 Sentralt

2 Øst

Alle IWCA-medlemmer er velkomne til å bli med, så vær så snill å invitere vennene dine. Dette er en come and go-økt; hvis du bare kan delta på en del av webinaret, er du fortsatt velkommen til å bli med oss. Webinaret vil finne sted av Zoom. Ta kontakt med Molly Rentscher, IWCA Mentor Match Program Co-Coordinator, for Zoom-lenken: mrentscher@pacific.edu