Mirësevini në Shoqatën Ndërkombëtare të Qendrave të Shkrimit!

Shoqata Ndërkombëtare e Qendrave të Shkrimit, a Këshilli Kombëtar i Mësuesve të Gjuhës Angleze bashkëpunëtor, u themelua në vitin 1983. IWCA nxit zhvillimin e drejtorëve, tutorëve dhe stafit të qendrave të shkrimit duke sponsorizuar Ngjarjet, publikime, dhe aktivitete të tjera profesionale; duke inkurajuar bursat e lidhura me fushat e lidhura me qendrën e shkrimit; dhe duke siguruar një forum ndërkombëtar për shkrimet e qendrave.

Nëse punoni në një qendër shkrimi ose studioni qendra shkrimi, ne shpresojmë që të bashkoheni me IWCA. Anëtarësia tarifat janë të përballueshme. Anëtarët kanë të drejtë të aplikojnë për tonë Grantet, bashkohuni me përputhjen e mentorit tonë, bëni një nominim për tonën çmime, regjistrohuni për ngjarjet tona, shërbeni në bordin e IWCA dhe postoni në IWCA bordit punë.

IWCA drejtohet nga Bordi i IWCA dhe ka shtatëmbëdhjetë grupet e anëtarësuara. Nëse jeni i ri në studimin e bursave dhe të punës në qendër, sigurohuni që të vizitoni faqen tonë burime faqe.

Çfarë kërkohet nga oficerët dhe si do të përfitoni duke shërbyer?

IWCA aktualisht po kërkon nominime për Zyrtarët Ekzekutiv të mëposhtëm: Zëvendës President Sekretari Thesar IWCA fton gjithashtu nominimet dhe vetë-nominimet për anëtarët e mëposhtëm të Bordit: Përfaqësues i Përgjithshëm (3 gjithsej) Përfaqësues 2-vjeçar i Kolegjit Përfaqësues i kolegëve tutor (2 gjithsej) Nominime dhe vetë-nominimet duhet të dorëzohen këtu deri më 1 qershor 2023. Të gjithë të nominuarit duhet të jenë anëtarë të IWCA…