Më poshtë përfshihen linqet për në webinaret e kaluara të IWCA. Për orarin 2021, shih Programi i Webinarëve i Programit të Ndeshjes së Mentorëve të IWCA.

Webinar mirënjohje
Webinar vlerësimi
Webinar i studentëve të diplomuar
Trajnimi i Tutorëve Profesionalë Webinar

Materiale dhe burime shtesë të uebinarit

Nevojat e Webinarit të Shkrimtarëve në shumë gjuhë

Materiale dhe burime shtesë të uebinarit

Webinar i Studentëve me Aftësi të Kufizuara dhe Shkrimtarëve Themelorë

Materiale dhe burime shtesë të uebinarit

Webinar i Trajnimit të Pedagogëve Universitarë

Materiale dhe burime shtesë të uebinarit

Webinar i tutorëve në internet

A po shkon WC-ja juaj online në vjeshtë? A po përdorni mjetet tuaja të mësimdhënies në internet më shumë se kurrë më parë? A keni pyetje se si ta bëni këtë mirë? Më 29 korrik, IWCA sponsorizoi një uebinar që mund të jetë në gjendje të ndihmojë.

Ky uebinar i IWCA u përqendrua në kapakët e mësimit sinkron dhe asinkron dhe mjetet e komunikimit në internet që mund të përdorni për t'u lidhur me stafin tuaj dhe me shkrimtarët tuaj. Prezantuesit tanë kanë pasur përvojë të konsiderueshme me tutoring në internet dhe duan të ndajnë punën e tyre me ju.

Këtu ishte orari i ngjarjeve në 29 korrik, 2020:

11:30: Hyrje
11:35: Dan Gallagher dhe Aimee Maxfield prezantim në lidhje me tutorët asinkron
11:50: Prezantimi i Jenelle Dembsey në lidhje me tutorët sinkron
12:05: Megan Boeshart dhe Kim Fahle prezantimi në lidhje me teknologjitë e komunikimit të dobishme për lehtësimin e punës tutoring në internet
12:20: Hapur për Pyetje dhe Përgjigje

Pamja e altoparlantit: regjistrim në webinar me ekran të përbashkët (pa interpretues deri në 20:20)
Pamja e Galerisë: Regjistrimi në webinar i folësve me përkthyesit (pa ndarje ekrani)

Materiale dhe burime shtesë të uebinarit

Mund të gjendet një regjistrim vetëm audio këtu.

Slide PowerPoint për webinar mund të gjenden këtu.

Mund të gjenden materiale shtesë për prezantim dhe trajnim këtu.

Për të lexuar kapitullin e Dan Gallagher dhe Aimee Maxfield mbi tutorët asinkronë të përmendur në këtë prezantim, vizitoni "Mësoni Online për Tutor Online."

Një mendim për "Webinars"

Komentet janë të mbyllura.