• Data: 30 Shtator, ora 1: 30-2: 30 pasdite EST
  • prezantuesit: Lauren Fitzgerald dhe Shareen Grogan

Seri Webinarësh të Programit të Ndeshjes së Mentorëve të IWCA

Përshkrim:

Të gjithë e dimë që këto janë periudha të vështira për qendrat e shkrimit dhe njerëzit në përgjithësi. Por ne gjithashtu duhet të ecim përpara. Si ta bëjmë atë? Ne do të fillojmë me kërkime mbi mirënjohjen dhe më pas do të tregojmë histori për burimet (ndonjëherë shumë të kufizuara) dhe pasuritë që duhet të ndërtojmë. Pjesëmarrësit do të flasin në dhomat e ndarjes për gjysmën e dytë të orës. Qëllimi ynë është të japim shpresë dhe të ndërtojmë komunitet.

Të gjithë anëtarët e IWCA janë të mirëpritur të bashkohen, prandaj mos ngurroni të ftoni miqtë tuaj. Ky është një seancë ejani dhe shkoni; nëse mund të merrni pjesë vetëm në një pjesë të webinarit, përsëri jeni të mirëpritur të na bashkoheni.

Ju lutemi kontaktoni Molly Rentscher (mrentscher@pacific.edu) për informacion shtesë.