Logoja e konferencës vjetore të IWCA 2022, me një imazh të vogël grafik të malit.

IWCA 2022: Një Un-CFP

Tetor 26-29, 2022

Shikoni Programin e Konferencës KETU

 


 

Ndërsa anëtarët e IWCA ndajnë përvojat e tyre në qendra anembanë globit dhe brenda llojeve të ndryshme të institucioneve, ne jemi gjithnjë e më të ndërgjegjshëm që praktikuesit e qendrave të shkrimit duhet të angazhohen më drejtpërdrejt me pyetjet rreth natyrës së panumërt të punës së qendrës së shkrimit, mbikëqyrjes, hapësirave, punës njerëzore, kërkimit, dhe gjuha që përdorim për të përcaktuar praktikat dhe marrëdhëniet tona, si dhe vetë praktikat.

 

Shkarko Whova our
aplikacioni i konferencës në telefonin ose tabletin tuaj.

Merr Whova Tani


Tarifat e regjistrimit:

Profesionistët -$ 350
Student (universitar dhe i diplomuar)-$ 250
Jo anëtarë - 400 dollarë

regjistrim

Sa i përket Tetor 1, 2022, kufizimet për të hyrë në Kanada do të marrin fund.

 


Banesat e rezervuara

Rezervoni akomodimet tuaja në Sheraton Vancouver Wall Center ku një bankë dhomash është rezervuar me një normë të pabesueshme prej 209.00 $ CAD (rreth 167.00 $ USD). Ketu eshte një udhëzues për në Vankuver.

 


Drafti i orarit të konferencës 

Mbrëmja e së mërkurës: regjistrimi
E enjte, 27 tetor: Seancat 9 – 5:45 
                 Ora 6:00 Pritje
E premte, 28 tetor: Seancat 9 – 5:45
                 Ora 6:00 Takimet e Filialit
E shtunë, 29 tetor: Seancat 9 – 1:15
                  12:30 Dreka e Bordit të IWCA

Tema e konferencës

Në vend që të ndjekim rrugën tradicionale të temës së konferencës vjetore, ne propozojmë një Un-CFP, e cila fton anëtarët të prezantojnë mbi çështjet dhe dialogët në qendër të qendrave të tyre, të kategorizuar lirshëm si më poshtë:

 • Puna dhe Mbikëqyrja Institucionale
 • Gjuha, shkrim-leximi dhe drejtësia gjuhësore
 • Pedagogji dhe Formim
 • Histori
 • Hulumtimi dhe Metodat e Kërkimit
 • teori
 • Politika, Fuqia dhe Marrëdhëniet
 • Korniza anti-shtypëse që mbështesin rezistencën ndaj racizmit, kolonializmit, gjuhësisë, aftësisë, homofobisë, transfobisë, ksenofobisë dhe islamofobisë 

 


Informacioni për COVID

Sa i përket Tetor 1, 2022, kufizimet për të hyrë në Kanada do të marrin fund.

Ne vazhdojmë të monitorojmë situatën e COVID dhe ndikimet e tij në udhëtime dhe takime personale dhe do të komunikojmë çdo ndryshim në planet tona sipas nevojës. 

 • Protokollet e COVID19: Qeveria kanadeze sapo ka hequr kërkesën e saj të vaksinimit për udhëtarët nga jashtë vendit. Në hotelin e konferencës, të ftuarit e pavaksinuar inkurajohen të mbajnë maska.

Pyetje? Kontaktoni Shareen Grogan, Kryetari i Konferencës IWCA 2022,

shareen.grogan @ umontana.edu


Planifikoni për vitin e ardhshëm?

Konferenca Vjetore: Qendrat e të shkruarit si shumëvargje

 • Data: 11/12-14 tetor
 • Vendndodhja: Baltimore, MD (Hyatt Regency Baltimore Inner Harbor)
 • Bashkëkryetarët: Holly Ryan dhe Mairin Barney