Bashkohuni me ne 14-18 shkurt!

Kliko këtu për orari i festimeve të gjithë javës

 

Java e Qendrave Ndërkombëtare të Shkrimit 2022

 

 

 

Java e Qendrave Ndërkombëtare të Shkrimit është një mundësi për njerëzit që punojnë në qendrat e shkrimit për të festuar shkrimin dhe për të përhapur ndërgjegjësimin për rolet e rëndësishme që luajnë qendrat e shkrimit në shkolla, në kampuset e kolegjeve dhe brenda komunitetit më të madh.

_____

HISTORIA

Shoqata Ndërkombëtare e Qendrave të Shkrimit, në përgjigje të një thirrjeje nga anëtarësia e saj, krijoi "Java Ndërkombëtare e Qendrave të Shkrimit" në 2006. Komiteti i anëtarësimit përfshinte Pam Childers, Michele Eodice, Clint Gardner (Kryetar), Gayla Keesee, Mary Arnold Schwartz dhe Katherine Theriault. Java është planifikuar çdo vit rreth Ditës së Shën Valentinit. IWCA shpreson që kjo ngjarje vjetore të festohet në qendrat e shkrimit anembanë botës.

IWCW 2021

IWCA festoi qendrat e shkrimit gjatë javës së 8 shkurtit 2021.
Për të parë se çfarë bëmë dhe për t'i hedhur një sy hartës interaktive të qendrës së shkrimit në të gjithë globin, shihni Java e IWC 2021.