TE LEXOSH

Lexime për Drejtësinë Raciale

Bibliografi e shënuar nga SIG IWCA mbi Aktivizmin Antiracizëm (2014)

Revista të Qendrës së Shkrimit

Bursa, Kërkime, Bibliografi dhe Qendra Tjera të Shkrimit

  • Fitues i Çmimeve IWCA Artikuj   Librat
  • Bibliografia e azhurnuar vazhdimisht e librave të Qendrës së Shkrimit
  • La Projekti i Kërkimit të Qendrave të Shkrimit, i cili filloi në Universitetin e Louisville në 2000 dhe u migrua në Universitetin e Arkansas Little Rock disa vjet më vonë, kërkon të dokumentojë historinë e qendrave të shkrimit në Shtetet e Bashkuara dhe ndërkombëtarisht. Projektet përfshijnë histori gojore të profesionistëve me ndikim të qendrave të shkrimit, një arkiv të materialeve të rëndësishme të lidhura me qendrat e shkrimit dhe një studim standard të informacionit që lidhet me drejtimin dhe punën në qendrat e shkrimit. këtu. Kontakt Allison Holland për informacion në lidhje me WCRP ose Harry Denny lidhje Anketa e WCRP.
 

TE LIDHET ONLINE

  • WCENTER Listserv: WCENTER është lista e postimeve për profesionistët e Qendrës së Shkrimit në të gjithë botën. Për t'u pajtuar në WCENTER, kontaktoni Elizabeth Bowen elizabeth.bowen@ttu.edu. Për të parë arkivat, mund të shkoni te http://lyris.ttu.edu/read/?forum=wcenter. Nëse dëshironi të postoni një mesazh në listë, thjesht adresoni emailin tuaj në përputhje me rrethanat: wcenter@lyris.ttu.edu. Ju lutemi vini re: WCENTER nuk është një organizatë zyrtare e IWCA. IWCA nuk e moderon atë ose kontrollon serverin në të cilin banon.
  • SSWC Listserv: SSWC është një listë postimesh për dytësor drejtorët e qendrave të shkrimit të shkollës. Për t'u pajtuar në SSWC-L dërgoni një email në LISTSERV@LISTS.PSU.EDU me “Pajtohuni SSWC-L Emri juaj" në trupin e mesazhit.

PËR TË LIDHUR ME NGJARJE