IWCA është një organizatë jofitimprurëse e mbështetur financiarisht nga anëtarësimet dhe ngjarjet. Donacionet pranohen dhe përdoren gjithmonë për të mbështetur kërkimet dhe udhëtimet e anëtarëve (veçanërisht studentëve). Donacionet me kartë krediti mund të bëhen në portalin tonë të anëtarësimit. Donacionet me çek mund t'i dërgohen Arkëtarit të IWCA Elizabeth Kleinfeld në ekleinfe@msudenver.edu. Donacionet janë të zbritshme nga taksat dhe faturat do të sigurohen.

Ju gjithashtu mund të mbështesni organizatën dhe misionin tonë nga duke sponsorizuar një ngjarje të IWCA.