2022: Travis Webster. Me qendër querly: Drejtorët e qendrave të shkrimit LGBTQA Navigojnë në vendin e punës. Shtypi i Universitetit Shtetëror të Utah, 2021.

2021: Shannon Madden, Michele Eodice, Kirsten T. Edwardsdhe Alexandria Lockett, redaktorë. Të mësuarit nga përvojat e jetuara të shkrimtarëve studentë të diplomuar. Shtypi i Universitetit Shtetëror të Utah, 2020.

2020: Laura Greenfield, Qendra Radikale e Shkrimit Praxis: Një paradigmë për angazhimin politik etik. Shtypi i Universitetit Shtetëror të Utah, 2019.

2019: Jo Mackiewicz, Biseda e Qendrës së Shkrimit Me kalimin e kohës: Një studim i metodave të përziera. Routledge, 2018. Shtyp.

Harry C. Denny, Robert Mundy, Liliana M. Naydan, Richard Sévère, Anna Sicari (Redaktorët), Jashtë në Qendër: Kontradiktat Publike dhe Luftimet Private. Logan: Utah State UP, 2018. Shtyp.

2018: R. Mark Hall, Rreth punës së qendrës së teksteve të shkrimit Logan: Utah State UP, 2017. Shtyp.

2017: Nikki Caswell, Rebecca Jacksondhe Jackie Grutsch McKinney. Jeta e punës e drejtorëve të qendrës së shkrimit. Logan: Utah State UP, 2016. Shtyp.

Jackie Grutsch McKinney. Strategjitë për Kërkimin e Qendrës së Shkrimit. Parlour Press, 2016.

2016: Tiffany Rousculp. Retorika e respektit. NCTE Press, Seritë SWR. 2015

2014: Jackie Grutsch McKinney. Vizione Periferike për Qendrat e Shkrimit. Logan: Utah State UP, 2013. Shtyp.

2012: Laura Greenfield Karen Rowan (Redaktorët). Qendrat e Shkrimit dhe Racizmi i Ri: Një Thirrje për Dialog të Qëndrueshëm dhe Ndryshim. Logan: Utah State UP, 2011. Shtyp.

2010: Neal Lerner. Ideja e një Laboratori Shkrimi. Carbondale: Southern Illinois UP, 2009. Shtyp.

2009: Kevin Dvorak Shanti Bruce (Redaktorët). Qasjet krijuese në punën e qendrës së shkrimit. Cresskill: Hampton, 2008. Shtyp.

2008: William J. Macauley, Jr.dhe Nikolla Mauriello (Redaktorët). Fjalë margjinale, punë margjinale?: Tutorimi i Akademisë në Punën e Qendrave të Shkrimit. Cresskill: Hampton, 2007. Shtyp.

2007: Richard Kent. Një udhëzues për krijimin e një qendre shkrimi të stafuar nga studentë: Klasat 6-12. New York: Peter Lang, 2006. Shtyp.

2006: Candace Spigelman Laurie Grobman (Redaktorët). Mbi Vendndodhjen: Teoria dhe Praktika në Kujdesin e Shkrimit të Bazuar në Klasë. Logan: Utah State UP, 2005. Shtyp.

2005: Shanti Bruce Ben Rafoth (Redaktorët). Shkrimtarët ESL: Një udhëzues për tutorët e Qendrës së Shkrimit. Portsmouth, NH: Heineman / Boynton-Cook, 2004. Shtyp.

2004: Michael A. Pemberton Joyce Kinkead (Redaktorët). Qendra do të mbajë: Perspektiva kritike mbi bursat e Qendrës së Shkrimit. Logan: Utah State UP, 2003. Shtyp.

2003: Paula Gillespie, Alice Gillam, Lady Falls Brown, Bajroni Qëndroni (Redaktorët). Kërkimi i Qendrës së Shkrimit: Zgjatja e Bisedës. Mahwah, NJ: Erlbaum, 2002. Shtyp.

2002: Jane Nelson Kati Evertz (Redaktorët). Politika e Qendrave të Shkrimit. Portsmouth, NH: Heineman / BoyntonCook, 2001. Shtyp.

2001: Cindy Johanek. Kërkimi i Përbërjes: Një paradigmë kontekstualiste për retorikën dhe përbërjen. Logan: Utah State UP, 2000. Shtyp.

2000: Nancy Maloney Grimm. Synime të mira: Qendra e Shkrimit Punon për Postmodern Times. Portsmouth, NH: Heineman / Boynton-Cook, 1999. Shtyp.

1999: Eric Hobson (Redaktor). Instalimi i Qendrës së Shkrimit. Logan: Utah State UP, 1998. Shtyp.

1997: Christina Murphy, Joe Lawdhe Steve Sherwood (Redaktorët). Qendrat e Shkrimit: Një Bibliografi e Shënuar. Westport, CT: Greenwood, 1996. Shtyp.

1996: Joe Law & Christina Murphy, bot., Ese historike mbi qendrat e shkrimit. Davis, CA: Hermagoras, 1995. Shtyp.

1995: Joan A. Mullin Ray Wallace (Redaktorët). Kryqëzimet: Teori-Praktika në Qendrën e Shkrimit. Urbana, IL: NCTE, 1994. Shtyp.

1991: Jeanne Simpson Ray Wallace (Redaktorët). Qendra e Shkrimit: Drejtime të Reja. New York: Garland, 1991. Shtyp.

1990: Pamela B. Farrell. Qendra e Shkrimit të Shkollave të Mesme: Themelimi dhe Mirëmbajtja e Një. Urbana, IL: NCTE, 1989. Shtyp.

1989: Jeanette Harris Joyce Kinkead (Redaktorët). Kompjuter, Kompjuter, Kompjuter. Botim special i Qendrës së Shkrimit, Gazeta 10.1 (1987). Printo

1988: Muriel Harris. Mësimdhënia Një me një: Konferenca e Shkrimit. Urbana, IL: NCTE, 1986. Shtyp.

1987: Irene Lurkis Clark. Të shkruarit në qendër: Mësimdhënia në një mjedis të qendrës së shkrimit. Dubuque, IA: Kendall / Hunt, 1985. Shtyp.

1985: Donald A. McAndrew Thomas J. Reigstad. Trajnerë Trajnues për Shkrime Konferencash. Urbana, IL: NCTE, 1984. Shtyp.