Rishikimi i kolegëve është një tekst në internet plotësisht, me qasje të hapur, multimodale dhe shumëgjuhëshe për promovimin e bursave nga praktikantë të shkollës së mesme, universitare dhe të shkollës së mesme dhe bashkëpunëtorët e tyre.

Kontaktoni për TPR: editor@thepeerreview-iwca.org

TPR në internet: http://thepeerreview-iwca.org

Redaktorët:

  • Nikki Caswell, Universiteti i Karolinës Lindore (Redaktor)
  • Morgan Banville, Universiteti i Karolinës Lindore (Bashkë-redaktor i diplomuar)
  • Yanar Hashlamon, Universiteti Shtetëror i Ohajos (Bashkë-redaktor i diplomuar)
  • Karen Moroski, Universiteti Shtetëror i Miçiganit (Redaktues Menaxhues)
  • Randall W. Monty, Universiteti i Teksasit Rio Grande Valley (Redaktues Uebi)
  • Rebecca Hallman Martini, Universiteti i Gjeorgjisë (Redaktor Themelues)