Për të postuar një punë, ju lutemi përdorni këtë formular. Nëse keni pyetje në lidhje me këtë ose mediat sociale të IWCA, ju lutemi dërgoni email në socialmediaIWCAA@gmail.com

Shënim: IWCA poston mundësi punësimi në lidhje me:

  • qendrat e shkrimit
  • retorikë, kompozim dhe mësim shkrimi në të gjitha fakultetet
  • pozicionet e redaksisë së revistës qendrore të shkrimit profesional

____________________

Koordinatore e Shkrimit të diplomuar, Departamenti i Kurrikulës dhe Udhëzimit të Shkollës së Arsimit
Universiteti Baylor
Waco, TX
 
Ndihmës Drejtor
 
Specialist i L&D - Shkrimi, redaktimi dhe komunikimi
DE Shaw & Co., LP
New York City
Afati i Aplikimit: 5
 
Instruktor profesional për komunikim biznesi (Tranga e hapur)
Shkolla e Biznesit Moore e Universitetit të Karolinës së Jugut
Afati i aplikimit: 4 / 15 / 2023
 
Bashkëpunëtor Këshilltar për Shkrim
Universiteti i Hiroshimës, JAPONI
Afati i Aplikimit: 4/12/2023
 
Drejtor, Bursat në Qendrën e Shkrimit Osborne
Shkolla Hathaway Brown
Afati i Aplikimit: 4/21/2023
 
Ass. Drejtor i të shkruarit përgjatë kurrikulës
Universiteti i Minesota, Qytetet Binjake
Afati i Aplikimit: 6/1/2023
 
PT Profesionist Akademik – Asistent Shkrimi-Qendra e Shkrimit
Kolegji i Komunitetit Lansing
Afati i Aplikimit: 5/14/2023
 
Pedagog i retorikës dhe kompozicionit
Arizona State University
Tempe, AZ
Afati i fundit për aplikim: 5
____________________

Asistent Profesor në Programin e Shkrimit të Vitit të Parë
Departamenti i Letërsisë dhe i Gjuhëve
Universiteti Kristian Vëllezër
Memphis, TN

Afati i fundit për aplikim: Hapni derisa të mbushet; Aplikimet do të shqyrtohen duke filluar nga data 20 maj 2022.

LIDHJE PËR POSTIMIN

 
____________________
 
Fakulteti Anglez i Trajnimit të Qëndrimit
Divizioni i Shkencave Sociale dhe Humane
Kampusi Kryesor i Kolegjit Olimpik, WA
 
Kohë e plotë
Gama e pagave: N / A
 
 
Afati i fundit për aplikim: Hapni derisa të mbushet; shqyrtim prioritar deri më 3 qershor 2022
 
____________________
 
Ligjërues i programit të kompozicionit
Departamenti i anglishtes
Universiteti i Kalifornisë, Irvine
 
Me kohë të plotë ose me kohë të pjesshme
Gama e pagave me kohë të plotë: $ 62,455
 
 
Afati i fundit për aplikim: 12 / 31 / 2022

____________________

Drejtor i Universitetit për Mbështetjen e Shkrimit
Çështjet Akademike
Antioch University

Me kohë të plotë (në distancë)
Gama e pagave: $ 80,000 - $ 90,000 

 
Afati i fundit për aplikim: N / A

____________________

Pedagog në Disiplinë
Universiteti Columbia në qytetin e New York-ut
Departamenti i Letërsisë Angleze dhe Krahasuese
 
Leksion i UWP me afat të kufizuar
Diapazoni i pagave: N / A
 
 
Afati i fundit për aplikim: Hapur derisa të mbushet

____________________

Drejtor i Qendrës së Shkrimit
Kenyon College
Gambier, Ohio

Rruga me kohë të plotë, pa qëndrim të rinovueshme
Gama e pagave: N / A

LIDHJE PËR POSTIMIN

Afati i fundit për aplikim: Hapur derisa të mbushet

____________________

Koordinator i Programit, Qendra e Shkrimit
Universiteti i Massachusetts-Boston


Gama e pagave: N / A

LIDHJE PËR POSTIMIN

Afati i fundit për aplikim: Shtator 30, 2022

____________________

Koordinator i Qendrës së Shkrimit
Hope College


Gama e pagave: N / A

LIDHJE PËR POSTIMIN

Afati i fundit për aplikim: Hapur derisa të mbushet

____________________

Drejtor i Qendrës së Shkrimit universitar
UCLA


Gama e pagave: N / A

LIDHJE PËR POSTIMIN

Afati i fundit për aplikim: Shtator 30, 2022

____________________

Koordinator i Qendrës së Shkrimit
Universiteti Salve Regina 


Gama e pagave: N / A

LIDH ME POSTIMI

Afati i fundit për aplikim: Hapur derisa të mbushet

____________________

Ndihmësdrejtor i Qendrës së Shkrimit
Universiteti i Papërlyer


Gama e pagave: N / A

LIDHJE PËR POSTIMIN

Afati i fundit për aplikim: Hapur derisa të mbushet

____________________

Menaxher i Programeve të Studentëve universitar dhe Peer Tutor
Qendra e Shkrimit dhe Komunikimit e Universitetit të Waterloo


Gama e pagave: $82,629 – $103,286 (CA)

LIDHJE PËR POSTIMIN

Afati i fundit për aplikim: Nëntor 10, 2022

 

_________________