Hyrja anetareve

Përfitimet anëtar

Anëtarësia në IWCA është e hapur për të gjithë profesionistët, studiuesit dhe tutorët e qendrave të shkrimit, si dhe për ata që janë të interesuar në qendrat e shkrimit dhe në mësimdhënien dhe tutorimin e shkrimit. Duke u bashkuar me IWCA, ju do të përfshiheni në një komunitet ndërkombëtar që është i përkushtuar për të forcuar fushën e studimeve të qendrave të shkrimit.

Përfitimet e Anëtarësimit në IWCA përfshijnë, por nuk kufizohen në sa vijon:

  • Votoni në zgjedhje dhe shërbejeni në bordin e IWCA
  • Aksesi në ngjarjet në internet dhe në portalin e anëtarësimit në IWCA
  • Mundësitë për Matching Mentor
  • Të drejtën për të aplikuar për grante dhe për të bërë nominime për çmime
  • Tarifa të reduktuara për Revista e Qendrës së Shkrimit WLN

Tarifat e Anëtarësimit

  • 50 dollarë në vit për profesionistët
  • 15 dollarë në vit për studentët

Anëtarësimi në IWCA do të thotë që ju po mbështesni profesionistët e qendrave të shkrimit dhe bursat; anëtarësimi juaj drejtpërdrejt mbështet tonë ngjarjet, revista, çmimedhe Grantet. Anëtarësohuni në IWCA ose hyni në llogarinë tuaj këtu.

Pasi të bëheni anëtarë, shikoni mënyrat për t'u përfshirë me IWCA.

Dëshironi të bëni më shumë për të mbështetur profesionistët e qendrave të shkrimit dhe bursave? Shikoni opsionet tona për sponsorizojnë ngjarje bërja e donacioneve.