Témbongkeun VISI pernyataan 

 

Wilujeng sumping di Asosiasi Pusat Penulisan Internasional!

Asosiasi Pusat Penulisan Internasional, a Déwan Nasional Guru Bahasa Inggris apiliasi, didirikeun taun 1983. IWCA ngabina ngembangkeun sutradara pusat nyerat, tutor, sareng staf ku ngadukung kajadian, publikasi, sareng kagiatan propésional anu sanés; ku ngadorong beasiswa dihubungkeun sareng bidang anu patali jeung pusat; sareng ku nyayogikeun forum internasional pikeun masalah pusat nyerat.

Upami anjeun damel di pusat nyerat atanapi diajar pusat nyerat, kami ngarepkeun anjeun bakal ngagabung sareng IWCA. kaanggotaan ongkos anu affordable. Anggota anu ngabogaan hak pikeun ngalamar kami hibah, gabung sareng pencocokan mentor kami, ngadamel nominasi pikeun kami panghargaan, ngadaptar pikeun acara kami, ngalayanan di dewan IWCA, sareng ngirim ka IWCA papan pakasaban.

IWCA dipimpin ku Déwan IWCA sareng gaduh tujuh belas grup apiliasi. Upami anjeun anyar pikeun nulis beasiswa pusat sareng damel, pastikeun nganjang ka kami sumberdaya kaca.