Naha penilaian di luar gedong roda normal anjeun? Naha sigana seueur teuing padamelan? Naha anjeun heran naha sababaraha program milari akreditasi pikeun guru peer na? Upami salah sahiji ieu wawuh, urang ajak anjeun pikeun maénkeun dina Senén, 14 Séptémber nalika Jennifer Daniel, Marilee Brooks-Gillies, sareng Shareen Grogan nyayogikeun conto anu lengkep ngeunaan naon anu aranjeunna laksanakeun di pusat nyeratna. Cirian kalénder anjeun pikeun zona waktos anjeun sareng gabung sareng kami!

11 AM Pasipik
12 PM Gunung
1 PM Pusat

2 PM Wétan

Sadayana anggota IWCA wilujeng ngiringan ngiringan ngiringan sobat. Ieu sési datang-balik; upami anjeun ngan ukur tiasa ngahadiran bagian tina webinar, anjeun masih wilujeng sumping gabung sareng kami. Webinar bakal dilakukeun ku Zoom. Punten kontak ka Molly Rentscher, KoWoordinator Program IWCA Mentor Match, pikeun tautan Zoom: mrentscher@pacific.edu