• Kaping: 30 Séptémber 1: 30-2: 30 pm Est
  • Presenters: Lauren Fitzgerald sareng Shareen Grogan

IWCA Mentor Cocog Program Webinar Series

Description:

Urang sadayana terang yén ieu waktos anu sesah pikeun pusat nyerat sareng jalma sacara umum. Tapi urang ogé kedah maju. Kumaha urang ngalakukeun éta? Urang bakal ngamimitian ku panilitian ngeunaan rasa syukur terus nyaritakeun ngeunaan sumber (kadang kawates pisan) sumber sareng asét anu urang kedah ngawangun. Peserta bakal ngobrol di kamar istirahat salami satengah jam kadua. Tujuan kami nyaéta masihan harapan sareng ngawangun komunitas.

Sadayana anggota IWCA wilujeng ngiringan ngiringan ngiringan ngiringan babaturan. Ieu sési datang-balik; upami anjeun ngan ukur tiasa ngiringan bagian tina webinar, anjeun masih wilujeng sumping gabung sareng kami.

Mangga kontak Molly Rentscher (mrentscher@pacific.edu) kanggo inpormasi tambihan.