ARTIKEL NOMINATED ATAWA Bab BUKU

Babcock, Rebecca Day, Aliethia Dean, Victoria Hinesly, sareng Aileen Taft. "Ngaevaluasi Modél Sintésis Tutoring Meuntas Spéktrum Atikan." Tulisan Stellenbosch dina Linguistics Plus, jilid 57, 2019, kc. 57-77.

Tukang kai, Russell, Scott Whiddon, sareng Courtnie Morin. "Ngartos Naon Anu Sertifikasi pikeun Pusat Nulis: Nganalisis Program Pilot ngalangkungan Organisasi Daérah." Kumaha Urang Ngajarkeun Tutor Tulisan: Kumpulan WLN Digital Diédit. Eds. Karen Johnson sareng Ted Roggenbuck, 2019.

Cheatle, Joseph J., sareng David M. Sheridan. "Ngarang Multimodal: Ngalangkungan Téks." WLN: Jurnal Beasiswa Pusat Nulis, jilid 44, no.1-2, 2019, kc. 3-11.

Devet, Bonnie. "Ngadegkeun Peran Atikan Pusat Penulisan di Akademi ku Stressing peer Tutor Development" SDC: Jurnal Multiliterasi sareng Inovasi Juli (Kuartal 3 / Usum Panas) 2019, kc. 28-45.

Eckstein, Grant. "Diréktifitas di Pusat: L1, L2, sareng Generasi 1.5 Épéktur sareng Pangalaman." Jurnal Writing Center, jilid 37, henteu. 2, 2019, kc. 61-92.

Fladd, Nadine, Clare Bermingham, sareng Nicole Westlund Stewart. "Evaluasi Éféktivitas Modél Pangiriman Camp Disertasi Boot." Jurnal Writing Center, jilid 37, henteu. 2, 2019, kc. 195-226.

Giaimo, Genie N., sareng Samantha J. Turner. "Catetan Sesi salaku Alat Profésionalisasi pikeun Staf Pusat Penulisan: Ngalaksanakeun Analisis Wacana pikeun Nangtoskeun Kamampuh Pelatihan sareng Tumor Tutor." Jurnal Panilitian Nulis, vol. 11, no.1, 2019, kc. 131-162.

Giaimo, Genie. "Dimana Téori sareng Praxis Tabrakan: Ngadukung Panilitian Pusat Penulisan Anu Dipimpin Siswa di Paguron Dua Taun." Ngajar Bahasa Inggris di Paguron Dua Taun, jilid 46, henteu. 4, 2019, kc. 297-316.

Latta, Mark. "Henteu tiasa Ngalereskeun Saha waé: Nyanghareupan Kaayaan Cinta sajarah urang sareng pamikiran Defisit." WLN: Jurnal Beasiswa Pusat Nulis, jilid 44, henteu. 3-4, 2019, kc. 17-25.

Lockett, Alexandria. "Naha Kuring Sebut Éta Géto Akademis: Ujian Kritik Balap, Tempat, sareng Pusat Nulis." Praxis: Jurnal Pusat Nulis, jilid 16, henteu. 2, 2019, kc. 20-33.


BUKU Nomer ATAWA PROYEK UTAMA

Greenfield, Laura. Pusat Nulis Radikal Praxis: Paradigma pikeun Dursasana Politik Étika. Universitas Pencét Colorado, 2019.

Johnson, Karen Gabrielle, sareng Ted Roggenbuck, eds. Kumaha Urang Ngajarkeun Tutor Tulisan: Kumpulan WLN Digital Diédit, 2019

LaFrance, Michelle. Étnografi Institusi: Téori Prakték pikeun Panulis Studi Panulis. Universitas Pencét Colorado, 2019.

Lawrence, Susan, sareng Terry Myers Zawacki. Re / Nulis Pusat: Pendekatan pikeun Ngadukung Siswa Lulusan di Pusat Nulis. Universitas Pencét Colorado, 2019.